Tintri benoemt David Griffiths tot vice president EMEA

  • Bedrijfsnieuws van
  • Tintri
  • (PR-bureau:
  • Touchdown PR)
  • geplaatst op
  • 9 december 2016 09:00 uur

Tintri, leider in VM-bewuste storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen, maakt bekend dat het David Griffiths heeft aangesteld als vice president voor de regio Europe, Middle East & Africa (EMEA). Zijn nieuwe taak is het bevorderen van de verdere groei van de omzet uit zakelijke cloud-oplossingen van Tintri.

Griffiths beschikt over meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van ICT, de verkoop van software, business development en partnerbeheer in de regio’s EMEA en Zuid-Oost Azië. Hij was actief in verschillende senior managementfuncties bij ServiceNow en CA Technologies, waar hij werkte aan de ontwikkeling van nieuwe markten en kanalen voor cloud-oplossingen, infrastructuurbeheer en applicatiesoftware voor ondernemingen en service providers.

Griffiths zijn kennis van de cloud provider-markt en ecosystemen voor ICT-beheer inzetten ter bevordering van het gebruik van de ‘all flash’ storage-systemen en software van Tintri voor zakelijke en cloud-applicaties.

“Tintri is uniek gepositioneerd om de flexibiliteit van de publieke cloud naar de private datacenters van klanten te brengen en hen een niveau van automatisering te bieden dat simpelweg niet haalbaar is met legacy architecturen”, aldus Griffiths. “Uit mijn gesprekken met de klanten en kanaalpartners van Tintri komt duidelijk naar voren dat Tintri zich onderscheidt met oplossingen die toegevoegde waarde bieden. De internationale aanwezigheid is de afgelopen maanden sterk gegroeid, en ik zie ernaar uit om samen met mijn collega’s deze opmars voort te zetten.”

In november dit jaar kondigde Tintri een reeks van verbeteringen van zijn storage-platforms aan die het gebruik en beheer van zakelijke clouds vereenvoudigen. Dit zijn onder meer de plug-in VMware vRealize Orchestrator, ondersteuning voor applicatiecontainers en integratie met S3. Deze verbeteringen combineren de flexibiliteit van een publieke cloud met de schaalomvang en grip van een private cloud. Tintri blijft daarnaast zijn activiteiten en merkbekendheid in de regio EMEA uitbouwen. Zo werd het recentelijk door CRN UK uitgeroepen tot ‘Vendor of the Year’.

Michael McGuire, de chief sales officer van Tintri: “David beschikt over een sterke track record wat betreft het creëren van waarde voor klanten, partners en cloud providers. Hij verkeert daarmee in een perfecte positie om bij te dragen aan onze verdere groei in EMEA. Davids diepgaande inzicht in zakelijke clouds zal de reputatie en slagkracht van Tintri in deze regio versterken.”

Een planning voor de introductie van nieuwe zakelijke cloud-oplossingen van Tintri in 2017 is te vinden op www.tintri.com.

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.