Tintri boekt in het derde kwartaal een sterke omzetgroei in zakelijke cloud-oplossingen en ‘all flash’ storage-systemen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Tintri
  • (PR-bureau:
  • Touchdown PR)
  • geplaatst op
  • 9 december 2016 09:51 uur

Tintri, Inc., leider in VM-bewuste storage-oplossingen voor virtualisatie-omgevingen en zakelijke clouds, maakt vandaag bekend dat er in het derde kwartaal van 2016 sprake was van een sterke groei in de vraag naar zijn oplossingen voor zakelijke clouds en ‘all flash’ storage-systemen.

In het derde kwartaal van 2016 sloot Tintri meer deals met een waarde van boven de één miljoen dollar dan in elk ander kwartaal in zijn geschiedenis. Tintri rekent inmiddels meer dan 20 procent van alle Fortune 100-bedrijven tot zijn klanten. Verder is de vraag naar de Tintri T5000 VMstore all-flash-reeks sinds de introductie daarvan in augustus 2015 snel toegenomen.

“Tintri heeft een uiterst succesvol derde kwartaal achter de rug”, aldus CEO Ken Klein. “Er was sprake van een sterke groei in de verkoop van oplossingen aan ondernemingen en service providers die de inzet en het beheer van zakelijke clouds willen vereenvoudigen. Organisaties die gebruikmaken van het ‘all flash’ storage-platform van Tintri met zijn webservices-architectuur kunnen een met Amazon vergelijkbare flexibiliteit realiseren en verregaande automatisering en schaalbaarheid naar hun datacenter brengen.”

Cloud-oplossingen voor bedrijven en service providers zijn uitgegroeid tot een belangrijke groeimotor voor Tintri. Dit komt omdat organisaties hun investeringsfocus verleggen van traditionele infrastructuren naar de cloud. Ruim een derde van alle klanten van Tintri heeft een cloud-infrastructuur ingericht met behulp van zijn storage-oplossingen. In het derde kwartaal introduceerde Tintri een reeks van oplossingen die klanten helpen met de ontwikkeling van zakelijke clouds, waaronder:

– Een nieuwe versie van het Tintri Operating System met een webservices-architectuur, RESTful API’s en uitgebreide automatiseringsmogelijkheden op basis van de plug-in VMware vRealize® Orchestrator™.
– Een preview van de AWS S3-connector en ondersteuning voor applicatiecontainers.
– Een hechtere integratie met het virtualisatie-ecosysteem van Microsoft Hyper-V en certificeringen voor de laatste applicaties van Microsoft.
– Disaster recovery tussen datacenters en in de cloud met ‘one-to-many’ en synchrone replicatie.

Diverse analisten en publicaties wezen in het derde kwartaal op de leiderschapspositie van Tintri in de markt voor cloud computing:
– Gartner positioneerde Tintri als ‘Visionary’ in zowel het ‘2016 Gartner Magic Quadrant for General Purpose Disk Arrays’ als het ‘Magic Quadrant for Solid- State Arrays’.
– De systemen van Tintri kwam tijdens een externe benchmark-test door The Evaluator Group als de meest efficiënte van alle geteste storage-oplossingen uit de bus.

Charles Giancarlo, de voormalige CTO van Cisco, trad in het derde kwartaal toe tot de Raad van Bestuur van Tintri. In deze periode opende Tintri nieuwe vestigingen in Washington, DC en Chicago.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...