Tintri introduceert Tintri vSphere Web Client Plugin 2.0 en het Tintri Management Pack for VMware vRealize Operations

 • Bedrijfsnieuws van
 • Tintri
 • (PR-bureau:
 • Touchdown PR)
 • geplaatst op
 • 15 oktober 2015 11:56 uur

Tintri Inc., leverancier van VM-bewuste storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen, gaat zijn ondersteuning voor VMware uitbreiden met de Tintri vCenter Web Client Plugin 2.0 en het Tintri Management Pack for VMware vRealize Operations (VROps).

Tintri en VMware vSphere Web Client

Tintri biedt een native gebruiksinterface voor het beheer van opslagtaken zoals klonen, het maken van snapshots en replicatie op VM-niveau. De nieuwe vSphere Web Client Plugin 2.0 maakt het mogelijk om deze Tintri-taken op te starten en te bewaken via de native vCenter Web Client. Dit draagt bij aan een hogere productiviteit. Nieuwe functies zijn onder meer fijnmazige role-based access control (RBAC)-functionaliteit, waarmee beheerders rechten aan gebruikers en groepen kunnen toewijzen voor het uitvoeren van Tintri-opdrachten, ondersteuning voor quality of service (QoS) op VM-niveau en ondersteuning voor Tintri SyncVM voor snapshot-gebaseerde herstelprocedures en updates.

“De Tintri vSphere Web Client Plugin 2.0 breidt de functionaliteit van de eerste versie uit met verbeterde mogelijkheden voor integratie met de software van Tintri, een geoptimaliseerd ontwerp dat efficiënte workflows mogelijk maakt en fijnmaziger RBAC. Klanten kunnen hun vertrouwde vSphere Web Client-interfaces blijven gebruiken, terwijl beheerders toegang krijgen tot de VM-bewuste opslagmogelijkheden van Tintri. Alles is direct in handbereik via de interface van VMware vSphere”, aldus Kieran Harty, de medeoprichter en CTO van Tintri.

Tintri en VMware vRealize Operations

Tintri biedt praktisch inzetbare, real-time analyses op VM-niveau voor elke virtuele machine binnen het systeem. Tintri Management Pack for vRealize Operations 6.0 biedt opslagstatistieken op VM-niveau, trendrapporten en inzichten in het gebruik van vRealize Operations. Het beheer van, en de probleemoplossing in grote gevirtualiseerde omgevingen en private clouds worden daarmee kinderspel. De nieuwe versie biedt ondersteuning voor de laatste releases van vRealize Operations 6, met inbegrip van 6.0 en 6.1.

“Organisaties die vRealize Operations gebruiken in combinatie met Tintri, kunnen dankzij het Tintri Management Pack for vRealize Operations nu een beroep doen op statistieken per virtuele machine. Met deze input kunnen ze het beheer en de bewaking van hun complete gevirtualiseerde infrastructuur optimaliseren”, aldus Harty. “Tintri is de enige leverancier die real-time opslaganalyses op VM-niveau biedt om organisaties een completer beeld te geven van hun bedrijfsprocessen.”

Tintri en het ecoysysteem van VMware

De vandaag aangekondigde updates vormen nieuwe mijlpalen wat betreft de hechte integratie met VMware die Tintri biedt sinds de introductie van de eerste VMstore in 2011. Naast vSphere Web Client en vRealize Operations biedt Tintri VMstore ondersteuning voor:

 • vSphere APIs for Array Integration (VAAI) met een gratis door VMware gecertificeerde plug-in
 • View Composer API for Array Integration (VCAI) op basis van certificering door VMware
 • Certified Storage Replication Adapter (SRA) voor integratie met VMware Site Recovery Manager (SRM)
 • Integratie met PowerCLI met behulp van de Tintri PowerShell Toolkit
 • Integratie met de VMware Integration OpenStack (VIO)

Beschikbaarheid

Zowel de Tintri vSphere Web Client Plugin 2.0 als het Tintri Management Pack for vRealize Operations zullen binnen 30 dagen kunnen worden gedownload via de Tintri Support-site. De oplossingen zijn gratis beschikbaar voor gebruikers van Tintri VMstore met een actief ondersteuningscontract.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: What a fun post. yesterday while reading Home Is Where The Wine Is the author mentioned several tim...

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Previder, BIT en Schuberg Phillis
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

De marktwaarde van werknemers van datacenters en hosters
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...