Tintri treedt toe tot de Microsoft Enterprise Cloud Alliance

  • Bedrijfsnieuws van
  • Tintri
  • (PR-bureau:
  • Touchdown PR)
  • geplaatst op
  • 23 november 2015 16:15 uur

Tintri Inc.maakt bekend dat het is toegetreden tot de Microsoft Enterprise Cloud Alliance (ECA). Deze samenwerking past binnen de strategie van Tintri om oplossingen te leveren die zijn geïntegreerd met producten van Microsoft en helpt klanten om de toegang tot hun cloud-omgevingen te automatiseren en stroomlijnen. Recentelijk werd Tintri al gecertificeerd voor Microsoft Private Cloud Fast Track en behaalde als eerste leverancier van geavanceerde storage-oplossingen, een datacenter-competentie op Gold-niveau.

Tintri biedt nu ingebouwde SMB 3.0-functionaliteit en integratie met Microsoft SCVMM en Hyper-V Manager. Dit biedt gebruikers van Hyper-V meer overzicht en grip op hun gevirtualiseerde omgevingen. Het wereldwijde aantal op Hyper-V gebaseerde VM’s dat op Tintri VMstores wordt gehost, steeg de afgelopen twaalf maanden met een factor vijf. De storage-systemen van Tintri worden gebruikt door organisaties in de financiële dienstverlening, ICT-branche, gezondheidszorg, productie, overheid en diverse andere sectoren. Dit stelt hen in staat om sneller en tegen lagere kosten private clouds in te richten. Daarnaast profiteren ze van een lagere beheerlast.

“De omgeving van Tintri is verbluffend eenvoudig”, aldus Tim Starkenburg, systeembeheerder bij Life-Science Innovations. “Ik was in staat om het systeem binnen een half uur te configureren en met onze servers te verbinden, zonder de hulp van consultants. En toen we onze tweede Tintri-systeem kregen, nam de configuratie slechts 15 minuten in beslag. Het duurde langer om de eenheid in een rack te plaatsen dan om het aan Hyper-V te koppelen.”

“De VM-bewuste storage-oplossingen van Tintri helpen klanten om maximale waarde uit hun gevirtualiseerde Hyper-V-omgevingen te putten. We zijn zeer te spreken over onze samenwerking met Tintri”, aldus Allison Jones, principal program manager bij Microsoft. “Tintri introduceert voortdurend nieuwe innovaties op het gebied van ICT-opslag die het voor onze klanten eenvoudiger om private clouds te bouwen, gebruiken en beheren.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...