Tintri treedt toe tot de Microsoft Enterprise Cloud Alliance

  • Bedrijfsnieuws van
  • Tintri
  • (PR-bureau:
  • Touchdown PR)
  • geplaatst op
  • 23 november 2015 16:15 uur

Tintri Inc.maakt bekend dat het is toegetreden tot de Microsoft Enterprise Cloud Alliance (ECA). Deze samenwerking past binnen de strategie van Tintri om oplossingen te leveren die zijn geïntegreerd met producten van Microsoft en helpt klanten om de toegang tot hun cloud-omgevingen te automatiseren en stroomlijnen. Recentelijk werd Tintri al gecertificeerd voor Microsoft Private Cloud Fast Track en behaalde als eerste leverancier van geavanceerde storage-oplossingen, een datacenter-competentie op Gold-niveau.

Tintri biedt nu ingebouwde SMB 3.0-functionaliteit en integratie met Microsoft SCVMM en Hyper-V Manager. Dit biedt gebruikers van Hyper-V meer overzicht en grip op hun gevirtualiseerde omgevingen. Het wereldwijde aantal op Hyper-V gebaseerde VM’s dat op Tintri VMstores wordt gehost, steeg de afgelopen twaalf maanden met een factor vijf. De storage-systemen van Tintri worden gebruikt door organisaties in de financiële dienstverlening, ICT-branche, gezondheidszorg, productie, overheid en diverse andere sectoren. Dit stelt hen in staat om sneller en tegen lagere kosten private clouds in te richten. Daarnaast profiteren ze van een lagere beheerlast.

“De omgeving van Tintri is verbluffend eenvoudig”, aldus Tim Starkenburg, systeembeheerder bij Life-Science Innovations. “Ik was in staat om het systeem binnen een half uur te configureren en met onze servers te verbinden, zonder de hulp van consultants. En toen we onze tweede Tintri-systeem kregen, nam de configuratie slechts 15 minuten in beslag. Het duurde langer om de eenheid in een rack te plaatsen dan om het aan Hyper-V te koppelen.”

“De VM-bewuste storage-oplossingen van Tintri helpen klanten om maximale waarde uit hun gevirtualiseerde Hyper-V-omgevingen te putten. We zijn zeer te spreken over onze samenwerking met Tintri”, aldus Allison Jones, principal program manager bij Microsoft. “Tintri introduceert voortdurend nieuwe innovaties op het gebied van ICT-opslag die het voor onze klanten eenvoudiger om private clouds te bouwen, gebruiken en beheren.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.