Tintri verbetert Global Partner Program

Verbeterd partnerprogramma helpt partners om meer omzet te boeken met zijn onderscheidende storage-oplossingen

 • Bedrijfsnieuws van
 • Tintri
 • (PR-bureau:
 • Touchdown PR)
 • geplaatst op
 • 13 april 2016 12:06 uur

Tintri Inc. maakt vandaag bekend dat het zijn Global Partner Program heeft uitgebreid. Partners kunnen nu meer omzet realiseren met de VM-bewuste storage-oplossingen van Tintri dankzij toegang tot meer hulpmiddelen, training, ondersteuning en incentives. De programmaverbeteringen gingen op 1 april van kracht in Noord-Amerika en Latijns-Amerika. Andere regio’s volgen op korte termijn.

Tintri werkt wereldwijd samen met ruim 300 kanaalpartners. Op basis van hun feedback heeft het zijn Global Partner Program opgewaardeerd met:

 • Nieuwe partnerniveaus (Elite, Premier, Authorized, Registered) met tastbare financiële en programmavoordelen, transparante groeitrajecten en heldere mijlpalen
 • Meer Market Development Funds (MDF) voor partners die een groeiplan voorstellen
 • Een Not-for-Resale (NFR)-programma dat voorziet in forse kortingen op storage-oplossingen van Tintri die worden aangeschaft voor gebruik in testlabs en demo-omgevingen van partners
 • Meer verkoopincentives en een nieuw financieel beloningsysteem dat processen rond het kwalificatie-, claim- en uitkeringsproces voor incentives automatiseert en versnelt
 • Verbeterde training, ondersteuning en certificeringsmogelijkheden (Tintri Certified Sales Professional, Tintri Certified Sales Engineer en het alleen op uitnodiging toegankelijke Tintri Certified Sales Expert) via het Tintri Partner Portal.

“Deze aanvullingen op, en verbeteringen van ons Partner Program geven blijk van onze toewijding aan kanaalpartners”, aldus Eric Berry, vice president Global Channel Operations. “Tintri levert sterk onderscheidende VM-bewuste storage-oplossingen die partners en hun klanten grotere zakelijke meerwaarde bieden.”

“De VM-bewuste opslag van Tintri vindt gretig aftrek bij onze klanten. Wanneer zij zien hoe eenvoudig het is om de systemen van Tintri te installeren, configureren en beheren, zijn ze om. Dankzij de mogelijkheid om optimale opslagprestaties voor afzonderlijke gevirtualiseerde applicaties te garanderen, steekt Tintri met kop en schouders boven de concurrentie uit — en wij daarmee ook”, zegt Philip Warrens, Business Developer bij Uptime Group.  “Tintri vormt het bewijs dat we een strategische partner zijn die klanten de beste oplossingen in hun soort aanbiedt waarmee ze hun visie op virtualisatie kunnen realiseren.”

“We zijn steeds weer onder de indruk van hoe gemakkelijk het is om zaken te doen met Tintri”, aldus Christof Ugau, Systems Engineer bij Uptime Group. “Ze ondersteunen ons met training, gezamenlijke marketingevenementen, verkooptrajecten, noem maar op. Ze onderscheiden zich niet alleen door hun aanpak van storage, maar ook door de manier waarop zij met partners en klanten omgaan.”

Raadpleeg voor meer informatie over het Partner Program van Tintri en mogelijkheden voor deelname https://www.tintri.com/content/partner-benefits.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
Ronald: N+1 anyone? En wat Wouter zegt. Kwaliteit kost geld. Bij beschikbaarheid is de redenering van kl...

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
Wouter: Dus de VPS'sen bij TransIP (en haar eigen website) zijn niet redundant, sterker nog: ze zijn niet ee...

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
The Datacenter Group: The Datacenter Group heeft een officiële statement afgegeven inzake de stroomuitval. Anders dan d...

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?