Topsporter Ellen Hoog gaat samenwerking aan met Amsio

  • Bedrijfsnieuws van
  • Amsio
  • geplaatst op
  • 10 oktober 2014 12:53 uur

Hockeyster Ellen Hoog wordt ambassadrice van cloud- en managed service provider Amsio. De gezamenlijke ambitie om aan de top te staan maakt de samenwerking speciaal. Partners en klanten kunnen via de weblogs van Amsio de ambities van de topsporter volgen, waarin vooral de koppeling met de business centraal zal staan.

Leading

Gerben van Leeuwen, CEO van Amsio, licht toe waarom Ellen Hoog uitstekend bij Amsio past: “Sport kent veel vergelijkingen met het bedrijfsleven. Sport is ambitie, sport is winnen en sport is leiderschap. Woorden die ook passen bij Amsio. Amsio is leading in cloudoplossingen, net als dat Nederland leading is in hockey.” De wereldkampioen zal te zien zijn in diverse reclame-uitingen van het Maassluise bedrijf.

Ook Ellen Hoog is blij met de samenwerking: “Ik ken de mannen van Amsio al jaren vanuit de tijd dat zij nog eigenaar waren van hostingprovider Argeweb en vind het fantastisch om op deze manier met deze ondernemers samen te werken. Er zijn veel overeenkomsten tussen topsporters en bedrijven die succesvol zijn en ik hoop de relaties van Amsio te kunnen inspireren vanuit mijn ervaring.”

Over Ellen Hoog

Ellen Hoog (28) is vooral bekend van haar hockeycarrière in het Nederlands Elftal, waar ze in 2004 haar debuut maakte. Inmiddels heeft zij met dit team meerdere kampioenschappen op haar naam staan, waaronder twee Olympische Gouden Medailles. Tevens is ze genomineerd voor beste speler in de wereld in 2013. Wanneer Ellen niet in het hockeyveld staat, schrijft ze blogs voor een modeplatform en geeft zij inspirerende clinics over motivatie en ambitie.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.