Total Solution Provider Ctac gaat Cloud Connect van Interxion gebruiken

Ctac kan met Cloud Connect eenvoudig hybride IT-oplossingen voor klanten realiseren en beheren

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interxion
  • geplaatst op
  • 21 juli 2016 09:40 uur

Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, maakt bekend dat Total Solution Provider Ctac gebruik gaat maken van Cloud Connect van Interxion. Met deze dienst kan Ctac voor zijn klanten verbindingen tot stand brengen tussen Ctac private cloud oplossingen en meerdere cloud-platforms van vooraanstaande cloud service providers om zo hoogwaardige hybride IT-oplossingen te realiseren. Ctac nam reeds een Point-of-Presence af in een datacenter van Interxion op diens Schiphol Campus.

Ctac is een innovatieve Total Solution Provider die ondernemers en organisaties helpt bij het inrichten, onderhouden en vernieuwen van een hoogwaardige ICT-infrastructuur en het ontwikkelen en implementeren van IaaS, PaaS en branchegerichte SaaS-oplossingen. De ICT-dienstverlener met zijn hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch gelooft in het hybride model en om dat op een goede manier voor zijn klanten te kunnen faciliteren gaat het gebruik maken van Cloud Connect van Interxion.

Met Cloud Connect kan Ctac directe verbindingen voor zijn klanten realiseren met meerdere cloud-platforms in de datacenters van Interxion. Deze next-generation­ verbindingen bieden een hogere beveiliging en betere prestaties als het gaat om latency, doorvoersnelheden en beveiliging, waardoor klanten bedrijfskritische workloads en real-time data op een verantwoorde wijze kunnen onderbrengen in de cloud. Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: “Elke organisatie die een migratietraject naar de cloud start, ziet zich voor de uitdaging geplaatst om bestaande IT-infrastructuur in een hybride omgeving optimaal functionerend te krijgen. Met het datacenter en Cloud Connect van Interxion kunnen wij applicaties van klanten die lokaal draaien op een veilige manier en met de best mogelijke prestaties laten samenwerken met hun applicaties in de cloud.”

Michael van den Assem, Algemeen Directeur van Interxion Nederland: “Ctac is een IT-dienstverlener die de complexiteit van het hybride model begrijpt en het belang van hoogwaardige verbindingen onderkent. Doordat wij een cloud- en carrier-neutrale aanbieder zijn, heeft Ctac maximale keuzevrijheid. Dit stelt Ctac in staat voor zijn klanten altijd de meest passende netwerk- en cloudaanbieders te selecteren en met elkaar te verbinden.”

Ctac kan via de Interxion portal eenvoudig online bestellingen plaatsen en zijn draadloze local area network (LAN)-verbindingen met de verschillende cloud service providers volledig zelfstandig beheren.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.