Touch IT biedt digitale werkplekken aan via het whitelabel model van Multrix


Digitale werkplekkenspecialist Multrix en ICT-dienstverlener Touch IT hebben een partnerovereenkomst gesloten. Beide bedrijven gaan samenwerken op het gebied van het faciliteren van digitale werkplekken voor bedrijven.

Multrix is al meer dan 15 jaar een van de grootste aanbieders van digitale werkplekken in Nederland. Recentelijk heeft Multrix het hybride partnermodel geïntroduceerd en Touch IT is de eerste reseller die deel uitmaakt van dit programma.

Mark Langeweg, oprichter van Touch IT, is een man met een missie. Door zijn jarenlange ervaring als ICT-consultant heeft hij veel bedrijven geholpen bij het professionaliseren van het ICT-landschap. Productiviteit verhogen en organisaties wendbaarder maken in de hedendaagse economie zijn daarbij de uitgangspunten. Mark Langeweg gaat ervoor zorgen dat organisaties de digitale transitie waar zij de aankomende jaren mee te maken krijgen, met succes zullen doorlopen.

Mark Langeweg: “We merken dat onze klanten steeds meer behoefte krijgen aan digitale werkplekken. Werknemers werken vandaag de dag op verschillende plekken. Dat doen ze met behulp van smartphones, laptops en tablets. Dat gegeven stelt ook eisen aan mobile device management. Wat gebeurt er als een medewerker onderweg een mobiel apparaat met kritische bedrijfsgegevens verliest? Met de expertise van Multrix kunnen we op het gebied van mobile device management onze klanten tegemoet komen. Het betekent in de praktijk dat er geen vertrouwelijke bedrijfsgegevens op straat belanden.”

In het kader van de samenwerking zal Touch IT de Workspace-as-a-Service van Multrix aan het dienstenportfolio toevoegen. Partner Sales Manager Wouter van de Westelaken: “Mark Langeweg heeft meer dan 28 jaar ervaring in de ICT-dienstverlening en weet precies waar de pijnpunten van bedrijven liggen. Met zijn brede kennis op het gebied van ICT is hij de juiste persoon om bedrijven bij de hand te nemen en de overgang naar efficiente digitalisering te realiseren.”

Mark Langeweg, directeur van Touch IT: “Onze klanten gebruiken steeds meer applicaties en de wens om meer grip te krijgen op data neemt toe. Met het partnership met Multrix kunnen we als Touch IT nu ook userprovisioning tegen gunstige tarieven aanbieden en nog meer applicaties voor onze klanten ondersteunen. Multrix heeft namelijk ervaring met het koppelen en configureren van meer dan 400 applicaties. Ik weet zeker dat we onze klanten nu veel beter kunnen helpen met de uitdagingen waar ze in deze tijd voor staan.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.