Trans-iX neemt hosting providers Makeweb & Secure DataServices over

  • Bedrijfsnieuws van
  • Trans-iX
  • geplaatst op
  • 22 januari 2015 09:00 uur

Trans-iX neemt hosting providers Makeweb & Secure DataServices over. Beide partijen zijn door het toemalig management bij Trans-iX onder gebracht na een zorgvuldig selectie proces.

Marc Stehouwer, eigenaar van Secure DataServices : “Wij zochten naar een partij die sterk aanvullend te werk ging op en naast onze eigen propositie. De combinatie van traditionele wordpress hosting met DirectAdmin en maatwerk system integrator achtige oplossingen waren voor mij enorm belangrijk. Het feit dat ik nu heb besloten om ook zelf bij Trans-iX aan de slag te gaan zegt genoeg. Dit bedrijf is direct in haar communicatie en een liefhebber van efficiënt schakelen.”

Almar van Pel, mede eigenaar van Makeweb: “Makeweb staat voor kwalitatieve hosting tegen een competitieve prijs. De integratie binnen Trans-iX biedt onze klanten een garantie voor wat betreft de kwaliteit en ook de mogelijkheid om hosting betaalbaar te houden. Onder de vlag van Trans-iX is Makeweb in staat meer creativiteit toe te voegen aan ons portfolio wanneer het gaat om publieke en private hosting oplossingen op basis van Microsoft en Linux.

Diederik Wennekes, operationeel directeur Trans-iX: “We gaan beide partijen gefaseerd in onze operatie integreren. Van belang bij dit soort overnames zijn zorgvuldigheid en continuiteit. Secure DataServices en Makeweb zijn beide partijen die veel waarde hechten aan een goede persoonlijke relatie met hun klanten. Wij willen deze manier van werken voort zetten en tegelijk een stukje van de creativiteit en diversiteit van Trans-iX toevoegen. Wij zijn boven alles een hoster die zich onderscheid door middel van kennis.”

Schaalvergroting & ISO27001

Trans-iX is op basis van de in 2014 verbeterde datacenter- en cloud propositie in staat een flexibiliteit te bieden waar veel van de grotere Nederlandse hosters niet aan kunnen tippen. Binnen het support proces van Trans-iX worden verschillende kennis levels en escalatie processen buiten de deur gehouden.

Merijn Evertse, technisch directeur Trans-iX: ”Onze focus op Hyper-V en XenServer maakt ons tot een van de meer creatieve en technisch uitdagende werkgevers. We zijn in principe sterk in MKB oplossingen maar meer en meer enterprise organisaties beginnen hun weg naar ons te vinden omdat ze onze aanpak verfrissend vinden. Onze schaalvergroting in 2014 en onze ISO27001 ambities geven aan dat er nog steeds ruimte is voor hosters die anders durven zijn dan de rest.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van BIT


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...