Trans-iX neemt hosting providers Makeweb & Secure DataServices over

  • Bedrijfsnieuws van
  • Trans-iX
  • geplaatst op
  • 22 januari 2015 09:00 uur

Trans-iX neemt hosting providers Makeweb & Secure DataServices over. Beide partijen zijn door het toemalig management bij Trans-iX onder gebracht na een zorgvuldig selectie proces.

Marc Stehouwer, eigenaar van Secure DataServices : “Wij zochten naar een partij die sterk aanvullend te werk ging op en naast onze eigen propositie. De combinatie van traditionele wordpress hosting met DirectAdmin en maatwerk system integrator achtige oplossingen waren voor mij enorm belangrijk. Het feit dat ik nu heb besloten om ook zelf bij Trans-iX aan de slag te gaan zegt genoeg. Dit bedrijf is direct in haar communicatie en een liefhebber van efficiënt schakelen.”

Almar van Pel, mede eigenaar van Makeweb: “Makeweb staat voor kwalitatieve hosting tegen een competitieve prijs. De integratie binnen Trans-iX biedt onze klanten een garantie voor wat betreft de kwaliteit en ook de mogelijkheid om hosting betaalbaar te houden. Onder de vlag van Trans-iX is Makeweb in staat meer creativiteit toe te voegen aan ons portfolio wanneer het gaat om publieke en private hosting oplossingen op basis van Microsoft en Linux.

Diederik Wennekes, operationeel directeur Trans-iX: “We gaan beide partijen gefaseerd in onze operatie integreren. Van belang bij dit soort overnames zijn zorgvuldigheid en continuiteit. Secure DataServices en Makeweb zijn beide partijen die veel waarde hechten aan een goede persoonlijke relatie met hun klanten. Wij willen deze manier van werken voort zetten en tegelijk een stukje van de creativiteit en diversiteit van Trans-iX toevoegen. Wij zijn boven alles een hoster die zich onderscheid door middel van kennis.”

Schaalvergroting & ISO27001

Trans-iX is op basis van de in 2014 verbeterde datacenter- en cloud propositie in staat een flexibiliteit te bieden waar veel van de grotere Nederlandse hosters niet aan kunnen tippen. Binnen het support proces van Trans-iX worden verschillende kennis levels en escalatie processen buiten de deur gehouden.

Merijn Evertse, technisch directeur Trans-iX: ”Onze focus op Hyper-V en XenServer maakt ons tot een van de meer creatieve en technisch uitdagende werkgevers. We zijn in principe sterk in MKB oplossingen maar meer en meer enterprise organisaties beginnen hun weg naar ons te vinden omdat ze onze aanpak verfrissend vinden. Onze schaalvergroting in 2014 en onze ISO27001 ambities geven aan dat er nog steeds ruimte is voor hosters die anders durven zijn dan de rest.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.