Trend Micro integreert Deep Security met Microsoft Azure

  • Bedrijfsnieuws van
  • Trend Micro
  • geplaatst op
  • 3 december 2015 14:20 uur

Trend Micro, specialist op het gebied van beveiligingssoftware, kondigt de integratie aan van Trend Micro Deep Security in Microsoft Azure Security Center. Klanten hebben hiermee één overzicht met alle Azure-abonnementen, live workload monitoring-mogelijkheden en suggesties voor herstelstappen bij security-issues. Microsoft Corp. beveelt Trend Micro Deep Security aan voor de aanpak van kwetsbaarheden. Klanten kunnen de software nu direct implementeren vanuit de Microsoft Azure Marketplace.

“Azure-klanten zoeken eenvoudig te beheren beveiligingsoplossingen die hun workloads beschermen tegen malware en netwerkaanvallen en daarnaast zorgen voor compliancy”, zegt Steven Heyde, Regional Director Benelux bij Trend Micro. “Met het Azure Security Center wordt de implementatie en het gebruik van de nummer 1, schaalbare server security-oplossing Deep Security voor virtuele en cloud-omgevingen nog eenvoudiger, zonder afbreuk te doen aan prestaties of efficiëntie. Onze oplossing automatiseert tevens de provisioning van workload-aware security voor snelle beveiliging van virtuele machines tegen softwarekwetsbaarheden zoals Shellshock en Heartbleed.”

Trend Micro Deep Security is de meest complete beveiligingsoplossing voor Azure en helpt klanten te voldoen aan gedeelde security-verantwoordelijkheden. Gebruikers profiteren van real-time malware-detectie en -verwijdering en bescherming tegen bekende en onbekende kwetsbaarheden, zoals zero-day attacks. Daarnaast biedt de oplossing detectie en alerts voor verdachte en kwaadaardige activiteiten, waaronder integrity monitoring voor compliancy met regelgeving zoals PCI DSS 3.1 en HIPAA.

“Het concept van gedeelde verantwoordelijkheid in de cloud vereist dat alle klanten security tot een prioriteit maken. Echter door het dynamische karakter van de omgeving is een traditionele datacenteraanpak niet toereikend”, zegt Nicole Herskowitz, Senior Director of Product Marketing, Microsoft Azure. “Met de dynamische mogelijkheden van Trend Micro Deep Security, geïntegreerd in het Azure Security Center, zijn klanten in staat eenvoudig security- en configuratieproblemen te identificeren en actie hierop te ondernemen.”

Microsoft Azure Security Center is in bèta-vorm beschikbaar voor alle Azure-klanten. Commerciële beschikbaarheid wordt verwacht in 2016.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.