Triple P wint IP-Telefonie aanbesteding gemeentelijk samenwerkingsverband Syntrophos

Spijkenisse, Bernisse, Brielle en Westvoorne verhogen bereikbaarheid voor burgers en bedrijfsleven

  • Bedrijfsnieuws van
  • Triple P
  • geplaatst op
  • 28 februari 2014 12:42 uur

Syntrophos, het ICT-samenwerkingsverband tussen de gemeentes Spijkenisse, Bernisse, Brielle en Westvoorne, kiest Triple P als partner voor de implementatie van haar nieuwe telecommunicatievoorziening. Met de schaalbare en gevirtualiseerde communicatieoplossing creëren de gemeentes samen met Triple P betere functionele bereikbaarheid wat leidt tot hogere effectiviteit en verlaging van kosten door efficiënter te werken.

Betere bereikbaarheid en flexwerken
Naast betere bereikbaarheid wenste Syntrophos een oplossing die flexwerken stimuleert en ondersteunt. Door vast-mobielintegratie toe te passen, optimaliseert Triple P de persoonlijke bereikbaarheid van iedere medewerker. Bereikbaarheid is onafhankelijk geworden van zowel de werkplek als het gebruikte toestel (vast of mobiel). Zelfs als de medewerker niet op zijn werkplek zit, is zijn bereikbaarheid gegarandeerd. Door de introductie van presence-informatie (inschakelen van aan- of afwezigheid van de medewerkers en statusinformatie) wordt flexwerken op een adequate wijze gefaciliteerd. De bereikbaarheid en informatieverwerking zijn zodoende onafhankelijk van de aanwezigheid van individuele medewerkers en blijven op het gewenste niveau.

Naast verbeteringen op het vlak van persoonlijke en functionele bereikbaarheid is de introductie van een Klant Contact Center (KCC) bij de gemeente Spijkenisse een belangrijk onderdeel van de aangeboden oplossing. Dit KCC functioneert als centraal loket voor burgers en bedrijven en biedt mogelijkheden tot integratie met de back office-omgeving.

Hans Hartzema, directeur Syntrophos: “Met de communicatieoplossing waarin een KCC is opgenomen, zijn wij in staat onze functionele bereikbaarheid te verhogen. Burgers, bedrijven en instellingen wordt één ingang geboden voor hun overheidsgerelateerde vragen. Bovendien zijn wij door de aangeboden oplossing in staat de kosten relatief te verlagen. Triple P beschikt over de kennis en ervaring in het implementeren van

KCC-oplossingen, waarbij ze sterk zijn in de koppelingen met back office en ruime ervaring hebben binnen de centrale en decentrale overheid.”

In totaal zullen meer dan 1.250 medewerkers gebruikmaken van de Triple P-oplossing die op Mitel-producten is gebaseerd.  De oplossing is redundant uitgevoerd ten behoeve van de continuïteit en Triple P zorgt voor het onderhoud.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.