Triple P wint IP-Telefonie aanbesteding gemeentelijk samenwerkingsverband Syntrophos

Spijkenisse, Bernisse, Brielle en Westvoorne verhogen bereikbaarheid voor burgers en bedrijfsleven

  • Bedrijfsnieuws van
  • Triple P
  • geplaatst op
  • 28 februari 2014 12:42 uur

Syntrophos, het ICT-samenwerkingsverband tussen de gemeentes Spijkenisse, Bernisse, Brielle en Westvoorne, kiest Triple P als partner voor de implementatie van haar nieuwe telecommunicatievoorziening. Met de schaalbare en gevirtualiseerde communicatieoplossing creëren de gemeentes samen met Triple P betere functionele bereikbaarheid wat leidt tot hogere effectiviteit en verlaging van kosten door efficiënter te werken.

Betere bereikbaarheid en flexwerken
Naast betere bereikbaarheid wenste Syntrophos een oplossing die flexwerken stimuleert en ondersteunt. Door vast-mobielintegratie toe te passen, optimaliseert Triple P de persoonlijke bereikbaarheid van iedere medewerker. Bereikbaarheid is onafhankelijk geworden van zowel de werkplek als het gebruikte toestel (vast of mobiel). Zelfs als de medewerker niet op zijn werkplek zit, is zijn bereikbaarheid gegarandeerd. Door de introductie van presence-informatie (inschakelen van aan- of afwezigheid van de medewerkers en statusinformatie) wordt flexwerken op een adequate wijze gefaciliteerd. De bereikbaarheid en informatieverwerking zijn zodoende onafhankelijk van de aanwezigheid van individuele medewerkers en blijven op het gewenste niveau.

Naast verbeteringen op het vlak van persoonlijke en functionele bereikbaarheid is de introductie van een Klant Contact Center (KCC) bij de gemeente Spijkenisse een belangrijk onderdeel van de aangeboden oplossing. Dit KCC functioneert als centraal loket voor burgers en bedrijven en biedt mogelijkheden tot integratie met de back office-omgeving.

Hans Hartzema, directeur Syntrophos: “Met de communicatieoplossing waarin een KCC is opgenomen, zijn wij in staat onze functionele bereikbaarheid te verhogen. Burgers, bedrijven en instellingen wordt één ingang geboden voor hun overheidsgerelateerde vragen. Bovendien zijn wij door de aangeboden oplossing in staat de kosten relatief te verlagen. Triple P beschikt over de kennis en ervaring in het implementeren van

KCC-oplossingen, waarbij ze sterk zijn in de koppelingen met back office en ruime ervaring hebben binnen de centrale en decentrale overheid.”

In totaal zullen meer dan 1.250 medewerkers gebruikmaken van de Triple P-oplossing die op Mitel-producten is gebaseerd.  De oplossing is redundant uitgevoerd ten behoeve van de continuïteit en Triple P zorgt voor het onderhoud.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...