Tuxis levert onafhankelijke internettoegang over glasvezel en DSL

  • Bedrijfsnieuws van
  • Tuxis
  • geplaatst op
  • 24 maart 2016 15:59 uur

Tuxis heeft haar portfolio uitgebreid met internettoegang waarbij zij gebruik maken van de netwerken van o.a. Eurofiber, Unet, KPN, EUNetworks, Ziggo, CaiWay, NDIX en Relined waar Tuxis, via haar eigen infrastructuur, internettoegang op verzorgt.

De verbindingen komen uit bij Tuxis in het datacenter waardoor er volledige controle is over de wijze waarop de internettoegang geregeld wordt. Zij kunnen voor u vestigingen koppelen die in verschillende leveringsgebieden zitten. Dus nooit meer een DSL aanbieding van partij A terwijl er glasvezel van partij B in de stoep ligt.

Uw eigen apparatuur die bij Tuxis in het datacenter staat kan opgenomen worden in het netwerk alsof het op locatie staat. Dus u hebt wel de eenvoudige toegang van een server op kantoor maar alle voordelen van het datacenter zoals beveiliging, koeling, stroomvoorziening en brandwering.

Via de infrastructuur van Tuxis kan een, al dan niet virtuele, firewall ingezet worden voor alle locaties. U kunt een VPN opzetten naar die firewall en zo toegang krijgen tot uw netwerk. De firewall geeft tevens inzicht in het gebruik van de verbindingen. Een groot voordeel van een centrale firewall is dat de beveiliging van alle vestigingen eenvoudig te regelen is via één interface. De firewall is ICSA gecertificeerd.

De hoge kwaliteit van dataverkeer maakt deze verbindingen tevens geschikt voor diensten als VOIP, remote desktop en webcams en natuurlijk worden zij geleverd met IPv4 én IPv6.

Met deze verbindingen hebt u een dusdanige flexibiliteit dat u niet hoeft te kiezen tussen veiligheid, snelheid en kwaliteit. Servers zet u in het datacenter, beveiliging regelt u centraal en u hebt controle over de internettoegang.

Meer informatie over deze dienst: https://www.tuxis.nl/verbindingen

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Coos, 30 maart 2016 11:53 am

Goed bezig, keep up the good work!

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...