Twee experts van ICT-Partners benoemd tot Nutanix Technology Champion 2016

  • Bedrijfsnieuws van
  • Nutanix
  • geplaatst op
  • 7 december 2015 11:40 uur

Nutanix, leverancier van web-scale converged infrastructuuroplossingen, heeft maar liefst twee experts van ICT-Partners, advies- en implementatiepartner voor werkplek-, datacenter- en cloudprojecten, benoemd tot Nutanix Technology Champion (NTC) 2016. De benoeming geldt als optimale erkenning voor ICT-Partners als expert op het gebied van software defined en hyperconverged oplossingen.

“ICT-Partners, premier Partner van Nutanix, is uitermate trots op het feit dat twee van haar consultants, te weten Arjan Hendriks en Bart Donders, toegetreden zijn tot het wereldwijde, selecte gezelschap van Nutanix Technology Champions”, aldus Pascal Verberkt, Algemeen directeur van ICT-Partners.

“De benoeming geldt als ultieme erkenning voor ons als hoogwaardige ICT-partner. Dankzij de toetreding tot het programma krijgt ICT-Partners toegang tot de besloten Nutanix community, waarin exclusieve informatie (inclusief bèta’s) over toekomstige ontwikkelingen van het web-scale platform wordt gedeeld. Hierdoor zijn wij nog beter in staat om Nutanix te volgen en ontwikkelingen/nieuwe functionaliteiten vroegtijdig toe te passen in onze implementatie- en optimalisatietrajecten.”

Nutanix Technology Champion
Ieder jaar selecteert Nutanix wereldwijd een beperkt aantal ICT-professionals voor het NTC-programma. Enkel experts met aantoonbare ervaring van het Nutanix platform en web-scale oplossingen maken kans op de zeer gewilde benoeming.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.