Uitverkocht werkplekcongres Desktop Destiny bevestigt aantrekken van IT-markt

Innovatie staat weer op de agenda


Login Consultants en Heliview Conferences & Training kondigen aan dat het werkplekcongres Desktop Destiny ruim van tevoren al is uitverkocht.

Uitverkocht
Meer dan 200 deelnemers afkomstig uit diverse branches en met een variërende bedrijfsomvang, bezoeken volgende maand het toonaangevende werkplekcongres in Maarssen om de laatste innovaties te horen en inspiratie op te doen. Bijna de helft van de bezoekers is afkomstig van organisaties met 1.000 tot 5.000 medewerkers (48%) en een kwart is van organisaties met meer dan 5.000 medewerkers (23%). Opvallend is de interesse uit de sectoren overheid (35%), financiële instellingen (30%) en gezondheidszorg (26%).

De toekomst begint vandaag
“We merken dat de ICT markt weer aantrekt en organisaties weer durven te investeren in innovatieve werkplekoplossingen.”, zegt Joep Lecluse, Marketing Manager bij Login Consultants.
Of het nu gaat over Windows 10 op de fat client aan het ene uiteinde van het werkplekspectrum of over de desktop uit de cloud aan het andere einde: de ‘werkplek’ is tegenwoordig breed begrip. Er is niet één oplossing voor elke organisatie, dus de werkplek van 2020 zal voor velen anders zijn samengesteld en geïmplementeerd. Onze missie is het bieden van de best mogelijke gebruikerservaring,” aldus Lecluse. “Dat wil zeggen dat medewerkers altijd en overal toegang hebben tot de applicaties en data die ze nodig hebben om productief te zijn, met een krachtige beveiliging die voldoet aan de eventuele regelgeving die in hun branche geldt. Het gaat om het maken van keuzes voor de toekomst, en die begint feitelijk vandaag. Op Desktop Destiny 2015 kijken we vooruit naar het werken in de toekomst en hoe dit het beste ingevuld kan worden met IT-innovaties.” “Het wordt een dag met een boost aan informatie wat stof tot nadenken geeft en je aanzet tot actie!” zoals een bezoeker vorig jaar concludeerde.

“We zijn verheugd dat we ook dit jaar kunnen rekenen op de deelname van toonaangevende leveranciers op het gebied van werkplekoplossingen. En zijn vooral trots op het feit dat we de grootste spelers op dit gebied, Microsoft, VMware en Citrix tijdens een congres bij elkaar hebben kunnen brengen. Op deze manier is dit event de ‘one stop shop’ op het gebied van werkplekstrategie en -innovatie.”, aldus Ingeborg Bosch, Sr. Conference producer bij Heliview Conferences & Training. “We sluiten de dag af met een reis naar toekomst in de vorm van een closing keynote van Bas Lansdorp, oprichter van Mars One, die ons meeneemt in zijn visie op werken op mars in 2027.”

Desktopvirtualisatie is volwassen

Waar in de begintijd van VDI met name de performance van virtuele desktops nog wel eens wilde teleurstellen, zijn we nu in een fase gekomen dat virtuele desktops niet meer van lokale werkplekken te onderscheiden zijn. Desktopvirtualisatie is een relevante technologie waar veel organisaties belangstelling voor hebben en die door veel organisaties al is geïntroduceerd in de praktijk. Het Desktop Destiny event is dé plek om die praktijkervaringen te horen. Deelnemers luisteren naar topspecialisten in het vakgebied en naar gebruikers van het eerste uur, op zoek naar informatie en kennisverbreding. Mede hierdoor is de tweede editie van het congres Desktop Destiny al weken van tevoren uitverkocht!

Desktop Destiny: praktische tips voor de werkplekstrategie
Desktopvirtualisatie betekent keuzes maken. Naast keuzes voor software- en hardwareproducten en diensten om de virtuele werkomgeving te bouwen, is de belangrijkste keuze het ontwerp. De architectuur moet aansluiten bij de eisen op het gebied van BYOD en mobility tot en met security en compliance. “De keuzes die men maakt evenals de investeringen – of kosten als de werkplek uit de cloud wordt afgenomen – moeten toekomstbestendig maar ook voldoende flexibel zijn om de dynamische wereld van de werkplek te kunnen volgen. Tijdens Desktop Destiny tonen we ideeën, richtlijnen en best practices om te komen tot een passende werkplekstrategie,” besluit Lecluse. “Uiteraard brengt Login Consultants, door Gartner als Cool Vendor in End-Point Computing en door bekende fabrikanten erkend als IT-werkplekspecialist, ook veel kennis in. Onze specialisten bieden immers al jaren strategische en technische adviezen en implementeren de meest geavanceerde werkplekomgevingen. Daarbij dankbaar gebruikmakend van onze zelf ontwikkelde tools zoals de bekende Login VSI en onze Managed Services, waaronder de Login Online Desktop.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...