Unisys doet beroep op X-IO Technologies voor ‘Software Defined Ready Hybrid IT’-initiatief


X-IO Technologies, de innovator in ICT-opslag, maakt vandaag bekend dat Unisys Nederland een officiële eXcellence-partner is geworden. Klanten van Unisys krijgen daarmee directe toegang tot de ‘Intelligent Storage Element’-technologie van X-IO, waaronder de recent geïntroduceerde All Flash Arrays uit de ISE 800-reeks.

Unisys is de samenwerking met X-IO aangegaan in het kader van zijn ‘Software Defined Ready Hybrid IT’-initiatief. Dankzij zijn nieuwe partnerstatus kan Unisys voorzien in de behoeften van klanten aan kostenefficiënte en krachtig presterende storage-oplossingen voor hun datacenter- en cloud-initiatieven. De samenwerking is aanvankelijk gericht op de Nederlandse markt, maar zal de komende maanden naar verwachting worden uitgebreid naar andere Noord-Europese landen.

Guido C. de Nobel, manager Infrastructure Services bij Unisys Nederland: “Unisys ziet een toenemende belangstelling van klanten in softwaregedefinieerde ICT. Hierbij worden de hardware en software van elkaar gescheiden, zodat een werkelijk flexibele en aanpasbare infrastructuur ontstaat. X-IO doet waar het goed in is, namelijk het bieden van betrouwbaarheid, prestatievermogen en schaalbaarheid tegen een aantrekkelijke prijs. Verder ben ik zeer te spreken over de ‘Zero Touch-aanpak’ van X-IO: ICT-opslag die geen tussenkomst van beheerders vereist.”

Zahid Anwar, business development manager voor Noord-Europa bij X-IO: “Het doet ons een genoegen dat Unisys ervoor heeft gekozen om onze oplossingen in zijn aanbod op te nemen. Het bedrijf staat bekend om zijn vermogen om slimme oplossingen te ontwikkelen op basis van zorgvuldig geselecteerde zakelijke technologie. Trends als zakelijke mobiliteit, IoT en Big Data vragen om optimale niveaus van beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Opslagtechnologie zal daarbij een steeds centralere rol gaan spelen. Unisys heeft oog voor deze trend en koos voor X-IO na een uitgebreide evaluatie van onze oplossing.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.