Update Alliance Partner Network Program van Brocade stelt partners in staat nieuwe-generatie SDN-oplossingen te leveren

Doel van verbeteringen: vergroten van aantal winstgevende en technologisch robuuste partnerships

  • Bedrijfsnieuws van
  • Brocade
  • geplaatst op
  • 6 februari 2014 14:55 uur

Brocade [Nasdaq: BRCD] vergroot zijn channelprogramma, onder andere met een nieuwe component die speciaal ontwikkeld is voor Software Networking Partners. Het Alliance Partner Network (APN)-channelprogramma van Brocade® is een uitbreiding van de missie van het bedrijf: om leidend te zijn in de markt voor Software-Defined Networking (SDN) door SDN-gerichte dealregistratie en korting op demolicenties, en door een wereldwijd reseller-initiatief voor de Vyatta® vRouter-producten van Brocade te bieden.

Bovendien ondersteunen de innovaties van het APN-programma nieuwe initiatieven voor het resellen van de Ethernet fabric-oplossingen van Brocade. Worden Ethernet fabrics gecombineerd met SDN-initiatieven, dan zijn netwerkoperators in staat hun omgeving te optimaliseren voor virtualisatie op elk niveau.

Dit is nieuw in het APN-programma

Focus op partnerships

  • Het programma stelt partners in staat de winstgevendheid te vergroten en het aantal vaardigheden uit te breiden. Dit is mogelijk door Software Networking specifieke materialen, sales- en technische kits, updates aan bestaande channelplatforms, demo’s en technische en salestrainingen.
  • Meer dan honderd erkende partners nemen deel aan het programma. De update is uniek vanwege zijn eenvoudige toegang tot opleidings- en trainingsmaterialen en vanwege de mogelijkheid om de Vyatta 5410, 5415 en 5420 vRouter-modellen van Brocade te resellen.

Toekomstbestendige partners via de channel

  • Brocade is van plan om in de tweede helft van 2014 meer veranderingen in het APN-programma uit te rollen. Het gaat hier om meer diepgaande, gespecialiseerde uitbreidingen en programma’s om partners die managed services- (MSP) en cloud-serviceproviderprogramma’s bieden, te belonen.

Het nieuwe APN-programma van Brocade is nu beschikbaar voor erkende partners. Meer informatie: www.brocade.com/apn.

Quotes

Bill Lipsin, vicepresident Global Channel Sales and Marketing van Brocade
“Met de introductie van de Brocade Vyatta 5400 vRouter in de channel en de nieuwe SDN-gerichte initiatieven voor het APN-programma maakt Brocade zijn belofte waar om partners in staat te stellen succesvol te zijn. Tegelijkertijd breiden we onze bestaande business- en technologische activiteiten uit. We richten ons op het bouwen van technologieoplossingen rondom de visie en mogelijkheden die Ethernet fabrics creëerden. Het nieuwe channelprogramma ondersteunt dat doel.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

De jaarcijfers bekeken: Hostway
nachnahme kreditkarte zahlen: Den perfekte basis-tee for mig er i viscose(blanding), falder tungt og løst, er tynd, har bådu...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!