Update Alliance Partner Network Program van Brocade stelt partners in staat nieuwe-generatie SDN-oplossingen te leveren

Doel van verbeteringen: vergroten van aantal winstgevende en technologisch robuuste partnerships

  • Bedrijfsnieuws van
  • Brocade
  • geplaatst op
  • 6 februari 2014 14:55 uur

Brocade [Nasdaq: BRCD] vergroot zijn channelprogramma, onder andere met een nieuwe component die speciaal ontwikkeld is voor Software Networking Partners. Het Alliance Partner Network (APN)-channelprogramma van Brocade® is een uitbreiding van de missie van het bedrijf: om leidend te zijn in de markt voor Software-Defined Networking (SDN) door SDN-gerichte dealregistratie en korting op demolicenties, en door een wereldwijd reseller-initiatief voor de Vyatta® vRouter-producten van Brocade te bieden.

Bovendien ondersteunen de innovaties van het APN-programma nieuwe initiatieven voor het resellen van de Ethernet fabric-oplossingen van Brocade. Worden Ethernet fabrics gecombineerd met SDN-initiatieven, dan zijn netwerkoperators in staat hun omgeving te optimaliseren voor virtualisatie op elk niveau.

Dit is nieuw in het APN-programma

Focus op partnerships

  • Het programma stelt partners in staat de winstgevendheid te vergroten en het aantal vaardigheden uit te breiden. Dit is mogelijk door Software Networking specifieke materialen, sales- en technische kits, updates aan bestaande channelplatforms, demo’s en technische en salestrainingen.
  • Meer dan honderd erkende partners nemen deel aan het programma. De update is uniek vanwege zijn eenvoudige toegang tot opleidings- en trainingsmaterialen en vanwege de mogelijkheid om de Vyatta 5410, 5415 en 5420 vRouter-modellen van Brocade te resellen.

Toekomstbestendige partners via de channel

  • Brocade is van plan om in de tweede helft van 2014 meer veranderingen in het APN-programma uit te rollen. Het gaat hier om meer diepgaande, gespecialiseerde uitbreidingen en programma’s om partners die managed services- (MSP) en cloud-serviceproviderprogramma’s bieden, te belonen.

Het nieuwe APN-programma van Brocade is nu beschikbaar voor erkende partners. Meer informatie: www.brocade.com/apn.

Quotes

Bill Lipsin, vicepresident Global Channel Sales and Marketing van Brocade
“Met de introductie van de Brocade Vyatta 5400 vRouter in de channel en de nieuwe SDN-gerichte initiatieven voor het APN-programma maakt Brocade zijn belofte waar om partners in staat te stellen succesvol te zijn. Tegelijkertijd breiden we onze bestaande business- en technologische activiteiten uit. We richten ons op het bouwen van technologieoplossingen rondom de visie en mogelijkheden die Ethernet fabrics creëerden. Het nieuwe channelprogramma ondersteunt dat doel.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.