@Valley zet in op voorspellend beheer met Gensys van SPS

ICT-dienstverlener met ondersteuning van Gensys ISAE 3402-gecertificeerd

  • Bedrijfsnieuws van
  • @Valley
  • geplaatst op
  • 25 februari 2016 11:39 uur

@Valley, ICT-dienstverlener van de Randstad, kiest voor SPS om het IT-beheer te professionaliseren. De Business en IT Service Management oplossing Gensys van SPS stelt @Valley in staat de overstap te maken van reactief naar proactief en uiteindelijk voorspellend beheer. @Valley kan incidenten nu tijdig opsporen en voorkomen, waardoor klanten geen last meer hebben van verstoringen. Ook is de ICT-dienstverlener mede met de hulp van Gensys per december 2015 ISAE 3402-gecertificeerd. @Valley voldoet hiermee aan de hoge kwaliteitseisen op het gebied van informatiebeveiliging, risicomanagement en interne beheersing van processen.

Naast voordelen voor klanten, biedt Gensys ook voordelen voor IT-beheerders van @Valley. Door voorspellend beheer uit te voeren worden beheertaken namelijk planbaar en de beschikbaarheid van de IT-omgeving geoptimaliseerd. Met Gensys krijgen organisaties immers volledig inzicht in de IT-infrastructuur en -beheerprocessen, waardoor incidenten voorkomen kunnen worden. Continuïteit van bedrijfsprocessen wordt daarmee gegarandeerd.

Robbert Voogdgeert, commercieel directeur van @Valley: “Niet werkende IT is voor velen een doorn in het oog en brengt hoge kosten met zich mee. Samen met SPS maken we de overstap naar voorspellend beheer en ruilen we de achteruitkijkspiegel in voor een glazen bol. Tijdens de periode dat de Proof of Concept draaide, werd al snel duidelijk dat SPS de partij was voor ons om deze omslag te realiseren. We zijn beide pragmatisch ingestelde organisaties met dezelfde werkwijze. Er was een directe klik met de professionals en ook de bedrijfsculturen passen bij elkaar. Een overall goede fit dus. Ik zie ernaar uit de business te blijven verbeteren met Gensys.”

Linda Verweij, COO van SPS: “Met onze kennis en ervaring van zowel het product als van managed services werken we samen met @Valley aan het succes van deze professionaliseringslag. Het klikt tussen @Valley en SPS, dat is al gebleken. Ik verwacht dat de inzet van Gensys en onze samenwerking zullen leiden tot verdere groei van @Valley.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.