Van Internet of Threats naar Internet of Trust

Internet of Things Security Event


Voorkom issues en reputatieschade van uw bedrijf, laat hackers uw leven niet overnemen. Dat is een van de hoofdthema’s van het Internet of Things Security Event dat op 24 juni in Amsterdam georganiseerd wordt door The Datacenter Group uit Amsterdam.

IoT en veiligheid
Miljoenen apparaten hebben inmiddels hun weg gevonden naar huishoudens en bedrijven. Deze apparaten die aangesloten zijn op het internet zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het maakt ons leven een stuk aangenamer: van het navigeren op de snelweg tot aan het monitoren van parkeerplekken. In veel branches worden IoT-oplossingen al toegepast. De talloze mogelijkheden van IoT hebben echter ook een keerzijde. Elk apparaat dat is aangesloten op het internet, loopt het risico in handen te komen van hackers. Beveiligingsrisico’s zijn funest voor het vertrouwen dat bedrijven en consumenten in IoT-diensten hebben.

Event
Het Internet of Things Security Event biedt de deelnemers in een open sfeer kennis te delen rondom IoT-security. Naast een bijdrage van ICT-journalist Robbert Hoeffnagel is er een breed scala aan inspirerende presentaties. Deelnemende IoT-bedrijven zijn: OnePoint, Passport, en OIOTOS.

Aanmelden/ locatie
De bijeenkomst is primair gericht op ICT-managers, productmanagers en Internet of Things aanbieders en mag kosteloos bijgewoond worden. Het event wordt gehouden in The Basket in Amsterdam. Aanvang 8.00 – 12.00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected] of ga naar www.thedatacentergroup.nl/nieuws-media Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.