Van Internet of Threats naar Internet of Trust

Internet of Things Security Event


Voorkom issues en reputatieschade van uw bedrijf, laat hackers uw leven niet overnemen. Dat is een van de hoofdthema’s van het Internet of Things Security Event dat op 24 juni in Amsterdam georganiseerd wordt door The Datacenter Group uit Amsterdam.

IoT en veiligheid
Miljoenen apparaten hebben inmiddels hun weg gevonden naar huishoudens en bedrijven. Deze apparaten die aangesloten zijn op het internet zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het maakt ons leven een stuk aangenamer: van het navigeren op de snelweg tot aan het monitoren van parkeerplekken. In veel branches worden IoT-oplossingen al toegepast. De talloze mogelijkheden van IoT hebben echter ook een keerzijde. Elk apparaat dat is aangesloten op het internet, loopt het risico in handen te komen van hackers. Beveiligingsrisico’s zijn funest voor het vertrouwen dat bedrijven en consumenten in IoT-diensten hebben.

Event
Het Internet of Things Security Event biedt de deelnemers in een open sfeer kennis te delen rondom IoT-security. Naast een bijdrage van ICT-journalist Robbert Hoeffnagel is er een breed scala aan inspirerende presentaties. Deelnemende IoT-bedrijven zijn: OnePoint, Passport, en OIOTOS.

Aanmelden/ locatie
De bijeenkomst is primair gericht op ICT-managers, productmanagers en Internet of Things aanbieders en mag kosteloos bijgewoond worden. Het event wordt gehouden in The Basket in Amsterdam. Aanvang 8.00 – 12.00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@tdcg.nl of ga naar www.thedatacentergroup.nl/nieuws-media Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!