Van Internet of Threats naar Internet of Trust

Internet of Things Security Event


Voorkom issues en reputatieschade van uw bedrijf, laat hackers uw leven niet overnemen. Dat is een van de hoofdthema’s van het Internet of Things Security Event dat op 24 juni in Amsterdam georganiseerd wordt door The Datacenter Group uit Amsterdam.

IoT en veiligheid
Miljoenen apparaten hebben inmiddels hun weg gevonden naar huishoudens en bedrijven. Deze apparaten die aangesloten zijn op het internet zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het maakt ons leven een stuk aangenamer: van het navigeren op de snelweg tot aan het monitoren van parkeerplekken. In veel branches worden IoT-oplossingen al toegepast. De talloze mogelijkheden van IoT hebben echter ook een keerzijde. Elk apparaat dat is aangesloten op het internet, loopt het risico in handen te komen van hackers. Beveiligingsrisico’s zijn funest voor het vertrouwen dat bedrijven en consumenten in IoT-diensten hebben.

Event
Het Internet of Things Security Event biedt de deelnemers in een open sfeer kennis te delen rondom IoT-security. Naast een bijdrage van ICT-journalist Robbert Hoeffnagel is er een breed scala aan inspirerende presentaties. Deelnemende IoT-bedrijven zijn: OnePoint, Passport, en OIOTOS.

Aanmelden/ locatie
De bijeenkomst is primair gericht op ICT-managers, productmanagers en Internet of Things aanbieders en mag kosteloos bijgewoond worden. Het event wordt gehouden in The Basket in Amsterdam. Aanvang 8.00 – 12.00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@tdcg.nl of ga naar www.thedatacentergroup.nl/nieuws-media Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
The Datacenter Group: The Datacenter Group heeft een officiële statement afgegeven inzake de stroomuitval. Anders dan d...

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?

Hosters en prijzen exclusief btw: anno 2017 moet dat afgelopen zijn
Ronald: Goed dat de nadruk ligt op hosters die óók (of vooral) aan particulieren leveren. Dat maakt gelij...

Nog geen patch voor extreem kritisch lek in PHPmailer
Marin: Volgens mij stuurt patchman niet zomaar mails naar je klanten.. Ligt echt aan je eigen beleid.