Verbeteringen aan Oracle HCM Cloud versterken digitaal werknemersbestand

  • Bedrijfsnieuws van
  • Oracle
  • geplaatst op
  • 23 juli 2015 16:01 uur

Om organisaties te helpen bij het vinden en behouden van talent en om de zakelijke flexibiliteit te vergroten, brengt Oracle een aantal belangrijke updates uit voor Oracle Human Capital Management Cloud (Oracle HCM Cloud). Als onderdeel van Oracle Applications Cloud Release 10, helpt de nieuwste release van Oracle HCM Cloud organisaties bij het managen van een steeds digitaler en internationaler werknemersbestand. Dat doet het aan de hand van een aantal nieuwe en verbeterde oplossingen, waaronder: werk-privé-applicaties, werknemersoptimalisatie, positiemanagement, prestatiemanagement en krachtige analytics. Alles gedreven door een aantrekkelijke en moderne gebruikerservaring.

Organisaties moeten de rol van HR opnieuw bepalen, nu digitale technologieën elk aspect veranderen van de manier waarop bedrijven met hun werknemers communiceren. Om deze veranderingen te omarmen en om echte zakelijke waarde te realiseren, hebben HR-organisaties een moderne HR- en talentstrategie nodig die voldoet aan de steeds hoger wordende werknemersverwachtingen. Moderne HR-technologieën kunnen helpen bij deze transitie, door samenwerking mogelijk te maken, talentmanagement te optimaliseren, volledige werknemersinzichten te geven, operationele efficiëntie te verhogen en het voor iedereen makkelijk te maken via welk device dan ook de interactie aan te gaan.

De nieuwste release van Oracle HCM Cloud is onderdeel van Oracle’s toewijding om organisaties te helpen bij het omarmen van moderne HR. Nieuwe werk-privé-applicaties, zoals Reputation Management, Employee Wellness, Competitions en Career Development, gaan verder dan traditionele HR-applicaties gericht op het verhogen van de betrokkenheid, door proces, innovatie en werknemers samen te brengen. Om nog beter aan de eisen van steeds digitaler wordende werknemers te voldoen, komt de nieuwste release van Oracle HCM Cloud met een verbeterde gebruikservaring. Het bindt incidentele gebruikers door de gebruikservaring af te stemmen op verschillende devices en browsers en zo de productiviteit te verhogen.

Met Oracle Applications Cloud Release 10, introduceert Oracle bovendien verbeterde analyticsmogelijkheden, die HR en management voorzien van de antwoorden op hun meest dringen vragen. Denk aan inzichten in dreigende tekorten aan bepaalde vaardigheden doordat werknemers met pensioen gaan, en in hoeverre training- en ontwikkelingsprogramma’s daadwerkelijk bijdragen aan daadwerkelijke bedrijfsresultaten. In de nieuwste release voegt Oracle HCM Cloud de mogelijkheid toe om HR-gerelateerde data uit verschillende bronnen te combineren in een uitgebreid overzicht, en deze te delen met anderen in de organisatie voor het beoordelen en inroosteren van werknemers. Deze overzichten kunnen makkelijk in mobiele briefings worden toegevoegd via een snellen en intuïtieve drag and drop user interface.

De nieuwe release van Oracle HCM Cloud stelt organisaties ook in staat om de operationele effectiviteit te verhogen. Een nieuwe mobiele oplossing voor prestatiebeoordelingen maakt het HR mogelijk om werknemers sneller en effectiever van feedback te voorzien. Daarnaast maken verbeterde opties voor werknemersoptimalisatie het voor internationale bedrijven makkelijker om te voldoen aan lokale behoeften. Een uitgebreide vakantiekalender met lokale feestdagen geeft HR-afdeling bijvoorbeeld beter inzicht in wanneer bepaalde kantoren gesloten zijn. Verbeterde mogelijkheden voor loonadministratie en branchespecifieke functionaliteiten verhogen verder operationele efficiëntie.

“Om optimaal te profiteren van alle veranderingen die digitale technologieën mogelijk maken voor het werknemersbestand, moeten organisaties op een snelle, gemakkelijke en kosteneffectieve manier hun voordeel halen uit moderne HR-praktijken”, zegt Chris Leone, Senior Vice President Applications Development van Oracle. “De nieuwste release van Oracle HCM Cloud is specifiek ontworpen om internationale organisaties het moderne HR te laten omarmen, en biedt een aantal fantastische nieuwe innovaties, vooral op het gebied van werk-privé, die onze klanten helpen door de hele onderneming een positief bedrijfsresultaat te behalen.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.