Verizon biedt directe en veilige toegang tot IBM Cloud

  • Bedrijfsnieuws van
  • Verizon
  • geplaatst op
  • 14 december 2015 13:45 uur

Met zijn nieuwe oplossing Secure Cloud Interconnect biedt Verizon organisaties directe en veilige toegang tot de IBM Cloud. Deze dienst levert rechtstreekse connectiviteit met de cloud-diensten van IBM in de vorm van veilige en flexibele private verbindingen waarmee workloads naadloos tussen clouds kunnen worden verplaatst. Gebruikers krijgen daarnaast de vrijheid om hun gegevens in diverse omgevingen op te slaan. Dit kan variëren van een traditionele ICT-omgeving tot een private cloud, remote of op locatie, of een gedeelde publieke cloud. Organisaties kunnen zo profiteren van verbeterde schaalbaarheid en effectiever in hun zakelijke behoeften voorzien.

Secure Cloud Interconnect biedt toegang tot Software Defined Networking (SDN)-functies die organisaties meer grip en flexibiliteit bij het gebruik van cloud-omgevingen geven. Dit omvat onder meer op verbruik gebaseerde bandbreedte, kant-en-klare on demand ICT-bronnen, monitoren van de applicatieprestaties en uiteenlopende opties voor het beheer van het netwerkverkeer.

“De Secure Cloud Interconnect-diensten van Verizon bieden organisaties eenvoudige, veilige en betrouwbare verbindingen met applicaties in de cloud”, zegt Shawn Hakl, vicepresident Enterprise Networking & Innovation bij Verizon. “SDN staat aan de basis van onze Secure Cloud Interconnect-oplossing. Klanten van IBM zullen merken dat onze dienst een onverslaanbare combinatie van prestatievermogen, controle en efficiëntie biedt ter ondersteuning van hun digitale transformatieproces.”

Gebruikers van Verizon Secure Cloud Interconnect kunnen verbinden met IBM Cloud datacenters in Dallas, San José, Tokio en Sydney. Dit aanbod zal volgens de planning in 2016 met twee Europese locaties worden uitgebreid. Verizon elimineert de obstakels die het zakelijke gebruik van de cloud in de weg zitten door organisaties goede grip, schaalbaarheid en flexibiliteit te bieden met zijn Secure Cloud Interconnect-platform.

Naast IBM biedt Secure Cloud Interconnect toegang tot acht cloud providers (Amazon Web Services, Google CloudPlatform, HPE Rapid Connect, Microsoft ExpressRoute for Office 365, Microsoft Azure ExpressRoute, Microsoft Azure Government en Verizon) en drie datacenter providers (Coresite, Equinix en Verizon) op meer dan 50 locaties in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Europa en de regio Asia-Pacific.

Verizon Secure Cloud Interconnect biedt daarnaast ondersteuning voor het complete aanbod van Direct Link-diensten van IBM. Deze voorzien in snelle en veilige verbindingen tussen de interne ICT-infrastructuur van organisaties en de IBM Cloud “powered by SoftLayer”. Het aanbod bevat drie diensten: Cloud Exchange, Network Service Provider (NSP) en Colocation. Deze bieden organisaties snelle en consistente netwerkprestaties, krachtige informatiebeveiliging en hybride cloud-omgevingen, inclusief toegang tot diensten van uiteenlopende cloud providers.

Verizon Private IP: een veilige en krachtig presterende cloud-omgeving
Secure Cloud Interconnect maakt gebruik van het eigen IP-netwerk van Verizon, dat voorziet in integrale connectiviteit en de beveiliging en betrouwbaarheid waar private WAN-oplossingen om vragen. De draadloze connectiviteitsopties van Private IP maken Secure Cloud Interconnect tot een 4G LTE-dienst van wereldformaat. Private IP is beschikbaar in meer dan 165 landen. Gebruikers profiteren van schaalbaarheid, diverse opties voor het beheer van netwerkverkeer, ongekende reikwijdte en uitmuntende ondersteuning. Strikte service-overeenkomsten minimaliseren daarbij de latency en het pakketverlies.

Verizon Enterprise Solutions helpt organisaties om de klantenervaring te optimaliseren, hun bedrijfsprestaties en groei kracht bij te zetten en grip op de risico’s te krijgen. Het levert branchespecifieke oplossingen en een complete reeks van wereldwijde producten en diensten via veilige mobiele, cloud- en strategische netwerken en geavanceerde communicatieplatforms. Verizon Enterprise Solutions helpt organisaties om overal ter wereld in te springen op nieuwe kansen voor innovatie, investeringen en zakelijke transformatie.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.