Verizon biedt directe en veilige toegang tot IBM Cloud

  • Bedrijfsnieuws van
  • Verizon
  • geplaatst op
  • 14 december 2015 13:45 uur

Met zijn nieuwe oplossing Secure Cloud Interconnect biedt Verizon organisaties directe en veilige toegang tot de IBM Cloud. Deze dienst levert rechtstreekse connectiviteit met de cloud-diensten van IBM in de vorm van veilige en flexibele private verbindingen waarmee workloads naadloos tussen clouds kunnen worden verplaatst. Gebruikers krijgen daarnaast de vrijheid om hun gegevens in diverse omgevingen op te slaan. Dit kan variëren van een traditionele ICT-omgeving tot een private cloud, remote of op locatie, of een gedeelde publieke cloud. Organisaties kunnen zo profiteren van verbeterde schaalbaarheid en effectiever in hun zakelijke behoeften voorzien.

Secure Cloud Interconnect biedt toegang tot Software Defined Networking (SDN)-functies die organisaties meer grip en flexibiliteit bij het gebruik van cloud-omgevingen geven. Dit omvat onder meer op verbruik gebaseerde bandbreedte, kant-en-klare on demand ICT-bronnen, monitoren van de applicatieprestaties en uiteenlopende opties voor het beheer van het netwerkverkeer.

“De Secure Cloud Interconnect-diensten van Verizon bieden organisaties eenvoudige, veilige en betrouwbare verbindingen met applicaties in de cloud”, zegt Shawn Hakl, vicepresident Enterprise Networking & Innovation bij Verizon. “SDN staat aan de basis van onze Secure Cloud Interconnect-oplossing. Klanten van IBM zullen merken dat onze dienst een onverslaanbare combinatie van prestatievermogen, controle en efficiëntie biedt ter ondersteuning van hun digitale transformatieproces.”

Gebruikers van Verizon Secure Cloud Interconnect kunnen verbinden met IBM Cloud datacenters in Dallas, San José, Tokio en Sydney. Dit aanbod zal volgens de planning in 2016 met twee Europese locaties worden uitgebreid. Verizon elimineert de obstakels die het zakelijke gebruik van de cloud in de weg zitten door organisaties goede grip, schaalbaarheid en flexibiliteit te bieden met zijn Secure Cloud Interconnect-platform.

Naast IBM biedt Secure Cloud Interconnect toegang tot acht cloud providers (Amazon Web Services, Google CloudPlatform, HPE Rapid Connect, Microsoft ExpressRoute for Office 365, Microsoft Azure ExpressRoute, Microsoft Azure Government en Verizon) en drie datacenter providers (Coresite, Equinix en Verizon) op meer dan 50 locaties in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Europa en de regio Asia-Pacific.

Verizon Secure Cloud Interconnect biedt daarnaast ondersteuning voor het complete aanbod van Direct Link-diensten van IBM. Deze voorzien in snelle en veilige verbindingen tussen de interne ICT-infrastructuur van organisaties en de IBM Cloud “powered by SoftLayer”. Het aanbod bevat drie diensten: Cloud Exchange, Network Service Provider (NSP) en Colocation. Deze bieden organisaties snelle en consistente netwerkprestaties, krachtige informatiebeveiliging en hybride cloud-omgevingen, inclusief toegang tot diensten van uiteenlopende cloud providers.

Verizon Private IP: een veilige en krachtig presterende cloud-omgeving
Secure Cloud Interconnect maakt gebruik van het eigen IP-netwerk van Verizon, dat voorziet in integrale connectiviteit en de beveiliging en betrouwbaarheid waar private WAN-oplossingen om vragen. De draadloze connectiviteitsopties van Private IP maken Secure Cloud Interconnect tot een 4G LTE-dienst van wereldformaat. Private IP is beschikbaar in meer dan 165 landen. Gebruikers profiteren van schaalbaarheid, diverse opties voor het beheer van netwerkverkeer, ongekende reikwijdte en uitmuntende ondersteuning. Strikte service-overeenkomsten minimaliseren daarbij de latency en het pakketverlies.

Verizon Enterprise Solutions helpt organisaties om de klantenervaring te optimaliseren, hun bedrijfsprestaties en groei kracht bij te zetten en grip op de risico’s te krijgen. Het levert branchespecifieke oplossingen en een complete reeks van wereldwijde producten en diensten via veilige mobiele, cloud- en strategische netwerken en geavanceerde communicatieplatforms. Verizon Enterprise Solutions helpt organisaties om overal ter wereld in te springen op nieuwe kansen voor innovatie, investeringen en zakelijke transformatie.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: What a fun post. yesterday while reading Home Is Where The Wine Is the author mentioned several tim...

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Previder, BIT en Schuberg Phillis
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

De marktwaarde van werknemers van datacenters en hosters
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...