Verizon DBIR App voor Splunk biedt Security Intelligence voor ondernemingen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Verizon
  • geplaatst op
  • 6 oktober 2015 12:53 uur

Verizon Enterprise Solutions introduceert een nieuwe Data Breach Investigations Report (DBIR)-app voor Splunk-software. De nieuwe app is gratis te downloaden en maakt gebruik van de grote hoeveelheid aan informatie over cyberaanvallen die de afgelopen tien jaar is verzameld door Verizon’s Data Breach Research Team. De app werkt samen met Splunk security analytics software om gebruikers van inzichten te voorzien in mogelijke bedreigingen en verbeteringen van de ICT systemen en netwerken.

Dankzij de nieuwe app kunnen bedrijven Splunk software inzetten om zakelijke inzichten en operationele kennis te vergaren. Analyses worden ingezet om machine data en netwerkverkeer aan elkaar te koppelen, actief onregelmatigheden te monitoren en op te sporen, waarschuwingen af te geven en bedreigingen snel te onderzoeken.

Volgens Chris Formant, president van Verizon Enterprise Solutions, versterkt Verizon met deze app de instrumenten die zijn klanten in handen hebben om terug te vechten tegen de cyberdreigingen waarmee ondernemingen vandaag de dag worden geconfronteerd.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.