Verizon Digital Media Services breidt netwerk uit naar meer AMS-IX Internet Exchanges

  • Bedrijfsnieuws van
  • AMS-IX
  • geplaatst op
  • 10 mei 2016 14:04 uur

AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange) en Verizon Digital Media Services zijn overeengekomen om de aanwezigheid van Verizon Digital Media Services op het AMS-IX-platform in Amsterdam uit te breiden naar AMS-IX Internet Exchanges in markten waar Verizon Digital Media Services al actief is. De uitbreiding start met AMS-IX Hong Kong.

“Onze samenwerking met AMS-IX is een voorbeeld van onze toewijding om een betere ervaring voor internetgebruikers over de hele wereld te realiseren,” aldus Rob Peters, Chief Technology Officer bij Verizon Digital Media Services. “Met onze aanwezigheid op tal van AMS-IX Internet Exchanges zijn we in staat om een snellere en beter betrouwbare service aan onze klanten te leveren, waarbij kwalitatief hoogwaardige gebruikerservaringen in ons content delivery netwerk voorop staan.”

Internetgebruikers blijven vragen om content van hoge kwaliteit met ongekende snelheden. Om hieraan te kunnen voldoen zorgt Verizon Digital Media Services, als distributieplatform voor digitale media, voor directe lokale connectiviteit van het content delivery netwerk met veel broadband providers in de wereld via Internet Exchanges.

De digitale economie is afhankelijk van samenwerking, een integraal onderdeel van de strategie van AMS-IX. Job Witteman, CEO van AMS-IX, legt uit: “Verizon Digital Media Services is een waardevol en langdurig lid van ons internetknooppunt in Amsterdam. Als een belangrijk content delivery netwerk en leider in digitale media, brengen ze belangrijke content naar Internet Exchanges, hetgeen bijdraagt aan hun groei en de prestaties van het internet in het algemeen. De uitbreiding naar andere AMS-IX locaties toont het vertrouwen dat zij hebben in ons businessmodel.”

Verizon Digital Media Services is onderdeel van AOL en heeft een open peering-beleid. Met AMS-IX is Verizon Digital Media Services in staat om peering met elk netwerk tot stand te brengen. Ga naar http://as15133.peeringdb.com of https://www.verizondigitalmedia.com voor specifieke details over de beschikbare peering-punten.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...