Vierde DHPA Techday komt eraan

All Hands-on Tech, 13 mei 2014 in Utrecht

  • Bedrijfsnieuws van
  • DHPA
  • geplaatst op
  • 16 april 2014 10:10 uur

De Dutch Hosting Provider Association (DHPA) organiseert op 13 mei 2014 de vierde DHPA Techday in DeFabrique te Utrecht. Dit event voor én door technici die werkzaam zijn in de online sector keert terug naar zijn technische oorsprong. Onder het motto “All Hands-on Tech” biedt de DHPA samen met hoofdpartner SIDN en overige sponsors een inspirerende dag vol technische innovaties, de beste oplossingen, trending topics, maar ook de mogelijkheid voor bezoekers om zelf aan de slag te gaan. Dit alles afgewisseld met fun én doorspekt met lekker eten en drinken.

“De DHPA vertegenwoordigt de 32 marktleiders in de managed hosting sector. Met haar activiteiten heeft de DHPA in de afgelopen jaren de toon gezet naar de overheid en in de ICT sector. Dat heeft geresulteerd in een groeiende, positieve aandacht voor de Nederlandse digitale infrastructuur en Nederlands huidige sterke positie als datacenter- en hosting land”, aldus Michiel Steltman, directeur DHPA.

“De jaarlijkse Techday is voor ons één van de manieren om de sector te promoten én branchegenoten met elkaar en de markt in contact te brengen. De DHPA Techday is inmiddels een begrip in de sector. Op de DHPA Techday wisselen we kennis en informatie uit met al onze doelgroepen, en laten we zien hoe het er in de hosting wereld aan toe gaat. Dit doen we samen met onze partners en andere bedrijven in de online industrie.”

Het programma bestaat uit twee onafhankelijke sprekers, vijf hands-on labs, een plenair debat en een informatiemarkt. Microsoft, Juniper Networks, EMC, Brocade en Nimble/ttec nemen de hands-on labs voor hun rekening. Op de informatiemarkt staan verder vijftien exposanten: EMC, Brocade, Dell/Intel, HP, Xantaro, Fortinet, A10Networks, MRV, Telindus, Infradata, Veeam, Arista/Quanza, Huawei, IBM en Kingston Technology.

Een beetje ontspanning op zijn tijd

Techniek staat centraal tijdens de DHPA Techday, maar aan ontspanning is ook gedacht. Fortinet organiseert ook dit jaar het NK Serverwerpen. De winnaar ontvangt een waardecheque van honderd euro bij www.nerdbooks.com.

Nieuw dit jaar is de Pubquiz. Vier teams van techneuten op het gebied van security, virtualisatie en networking strijden in drie rondes van telkens tien vragen om de eer … en een Parrot AR-Drone 2.0.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.