Villeroy & Boch migreert IT-infrastructuur naar OVH

Infrastructure-as-a-Service biedt betere schaalbaarheid en performance van de webshops

  • Bedrijfsnieuws van
  • OVH
  • geplaatst op
  • 27 januari 2016 16:50 uur

Keramiekproducent Villeroy & Boch heeft zijn IT-infrastructuur gemigreerd naar OVH, specialist op het gebied van cloud- en internet-infrastructuren. De vorige infrastructuuroplossing van het bedrijf was niet schaalbaar genoeg en kon de groei van e-commerce niet bijhouden. Villeroy & Boch heeft er daarom voor gekozen zijn gehele serverlandschap naar de cloud van OVH te migreren.

De vorige IT-oplossing van Villeroy & Boch kon de hoge verkooppieken binnen de webshop niet goed aan. De nieuwe cloudoplossing van OVH, waar ze in juni 2015 succesvol naar zijn gemigreerd, leverde niet alleen betere prestaties maar maakte het voor Villeroy & Boch ook mogelijk om hun dedicated server-cluster volledig te beheren. Met een paar klikken kunnen ze servers nu klonen, upgraden, afsluiten of verwijderen. “Daarnaast hebben we voor OVH gekozen vanwege hun wereldwijde aanwezigheid, de mogelijkheid om nieuwe servers te leveren binnen een paar uur, een eigen Content Distribution Network (CDN) en goede support tijdens de migratiefase”, aldus Dr. Pascal Rheinert, Hoofd CIT, internet en e-business diensten bij Villeroy & Boch.

Dankzij de nieuwe IT-infrastructuur kan Villeroy & Boch te allen tijde aanpassingen maken en daardoor direct inspelen op veranderende klantbehoeften en marktontwikkelingen. “We zijn erg blij dat we Villeroy & Boch met ons portfolio van diensten hebben kunnen overtuigen”, zegt Alberto Wieske, Business Developer bij OVH in Nederland. “Met deze succesvolle samenwerking versterken we onze positie in de markt en tonen we onze kennis en ervaring als het gaat om veilige en flexibele cloud- en internetinfrastructuren.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.