VMware en Intel Security werken samen aan verbeteren beveiliging van mobiele apparaten

  • Bedrijfsnieuws van
  • VMware
  • geplaatst op
  • 7 januari 2016 13:50 uur

VMware, Inc. breidt zijn samenwerking met Intel Security uit. Ze bieden onder meer gezamenlijke oplossingen voor gebruikers van het AirWatch by VMware Enterprise Mobility Management-platform. De twee bedrijven werken samen aan twee initiatieven die de integratie van hun technologieën mogelijk maakt. Bedrijven kunnen hierdoor efficiënter en effectiever voldoen aan complexe mobile security-uitdagingen.

VMware is daarnaast lid geworden van de Intel Security Innovation Alliance, een technologiepartnerprogramma dat de integratie stroomlijnt en ontwikkeling versnelt van interoperabele oplossingen van Intel Security en zijn partners. VMware en Intel Security bieden wederzijdse klanten hun gezamenlijke mogelijkheden aan, waaronder het delen van geavanceerde mobility-data via de McAfee Data Exchange Layer. Dit is een belangrijk onderdeel van Intel Security’s open, connected security-systeem.

Daarnaast is Intel Security lid geworden van de AirWatch Mobile Security Alliance (MSA). Airwatch-oplossingen stellen organisaties in staat business mobility te implementeren, zonder zich zorgen te maken over de almaar veranderende complexiteit van beheer en beveiliging van mobiele apparaten.

De alliantie die is gevormd door Intel Security en VMware komt tegemoet aan drie belangrijke gebieden van enterprise security: dataprotectie, threat detection & prevention, en security-management met geïntegreerde workflows. Met AirWatch, in combinatie met meerdere Intel Security-technologieën, kunnen klanten hun geavanceerde security uitbreiden voor mobiele apparaten, pc’s, besturingssystemen, het netwerk en de cloud.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.