VMware introduceert public cloud-verbeteringen voor zijn Unified Hybrid Cloud

Plannen voor uitbreiding support van VMware vSphere Integrated Containers op VMware vCloud Air

  • Bedrijfsnieuws van
  • VMware
  • geplaatst op
  • 13 oktober 2015 14:20 uur

VMware, Inc. kondigt vandaag op VMworld 2015 verbeteringen aan voor zijn unified hybride cloud-platform. Daarmee worden de applicatie-ontwikkeling, levering en implementatie versneld en ook diepere inzichten verschaft in hybride cloud-implementaties van klanten.

“Bedrijven zijn bezig hun applicaties naar de cloud te brengen en zien in toenemende mate een hybride strategie voor cloud-adoptie als het juiste antwoord hiervoor,” zegt Bill Fathers, executive vice president en general manager, Cloud Services Business Unit, VMware. “VMware’s benadering gaat over het versterken van organisaties om op een veilige manier iedere applicatie te kunnen bouwen, draaien en leveren, in elke omgeving. Onze public cloud, vCloud Air, en wereldwijde service provider ecosysteem, vCloud Air Network, vormen de belangrijkste onderdelen van onze Unified Hybrid Cloud en zorgen ervoor dat geen enkel compromis hoeft te worden gesloten op dit vlak.”

VMware’s unified hybride cloud-platform stelt klanten in staat één consistente omgeving op basis van VMware vSphere te creëren in de private en publieke cloud. Waar iedere traditionele of cloud-native applicatie veilig te bouwen, draaien en leveren is. VMware’s unified hybride cloud-platform is gebouwd op een software-defined datacenterarchitectuur en biedt klanten de openheid en keuze in hoe zij applicaties en cloud-omgevingen op basis van hun behoeften bouwen en beheren.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.