VMware stroomlijnt enterprise container-implementaties en cluster-beheer van datacenter tot de cloud

Nieuwe VMware-integraties met Docker Containers, Kubernetes, Mesosphere en Pivotal Cloud Foundry helpen klanten met eenvoudige installatie en beheer van containers

  • Bedrijfsnieuws van
  • VMware
  • geplaatst op
  • 11 december 2014 09:58 uur

VMware, Inc (NYSE:VMW) kondigt technologische integraties aan met Docker, het open-source containerproject ‘Kubernetes’ van Google, Mesosphere en Pivotal Cloud Foundry. Hierdoor wordt het implementeren en beheren van enterprise containers verder vereenvoudigd. De integratie biedt organisaties een turnkey-implementatie van Docker-containers op VMware Fusion, VMware vCloud Air en VMware vSphere en daarnaast een vereenvoudigde implementatie van resource-planning en cluster-beheeroplossingen voor containers op hun VMware-infrastructuur. Hierdoor zijn organisaties in staat applicaties te ontwikkelen en veilig te laten draaien op private, public en hybride clouds.
Daarnaast kondigt VMware een samenwerking aan met Mesosphere om organisaties meer keuze te bieden voor de implementatie en planning van containers, containerized applicaties en gerelateerde applicatie datacenterdiensten zoals Hadoop, Spark en Cassandra.

Door organisaties in staat te stellen containers, virtuele machines of containers binnen virtuele machines snel te implementeren met aanvullende beheeroplossingen op een vertrouwd platform, helpt VMware DevOps-teams bij het bouwen, implementeren en schalen van hun applicaties.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.