VMware versnelt transitie naar digitalisering en hybride clouds met de introductie van vRealize Suite 7

 • Bedrijfsnieuws van
 • VMware
 • geplaatst op
 • 10 februari 2016 16:11 uur

VMware kondigt een aantal verbeteringen aan van zijn cloud-beheerplatform met de introductie van VMware vRealize Suite 7. Onderdeel van deze suite zijn nieuwe releases van VMware vRealize Operations en VMware vRealize Log Insight, samen met VMware vRealize Automation 7 en VMware vRealize Business for Cloud 7. Deze nieuwe product-updates, in combinatie met betere prijzen en aantrekkelijke packaging-deals, helpen klanten bij de meest voorkomende uitdagingen bij hun transitie naar de cloud.

Digitalisering ontwricht elke industrie en zorgt voor grote veranderingen in traditionele bedrijven en bedrijfsmodellen. Organisaties zetten steeds vaker in op innovatie met nieuwe online activiteiten en klantervaringen door gebruik te maken van big data, cloud computing en mobility. Deze bedrijven zien nieuwe mogelijkheden en omzetstromen, dankzij de inzet van moderne technologie.

“VMware focust op het leveren van een enterprise-ready hybride cloud-beheerplatform om klanten te helpen competitief voordeel te behalen”, zegt Ajay Singh, senior vice president en general manager, Management Suites Business Unit, VMware. “VMware vRealize Suite 7 is ontworpen om tegemoet te komen aan de hoge eisen van klanten op het gebied van service provisioning en de inzet van applicaties en infrastructuur op meerdere private en public cloud-omgevingen.”

Software-defined datacenter
De VMware vRealize Suite biedt klanten de mogelijkheid compute, storage, netwerk en applicaties over hybride cloud-omgevingen te provisionen en op schaal te beheren. De uitgebreide beheermogelijkheden voor het software-defined datacenter helpen klanten bij een drietal veel voorkomende zaken, te weten

 • Intelligent Operations Management
 • Automated IT to Infrastructure as a Service (IaaS)
 • DevOps-ready IT

VMware vRealize Suite: gebouwd voor de hybride cloud
Deze suite combineert VMware’s cloud automation-, cloud operations- en cloud business management-oplossingen tot een geïntegreerd platform dat IT in staat stelt snel uniforme diensten te bieden met de juiste beheermogelijkheden en tegen de juiste kosten.

VMware vRealize Suite 7 omvat nieuwe en reeds bestaande product-releases:

 • (Nieuw) VMware vRealize Operations 6.2
 • (Nieuw) VMware vRealize Log Insight 3.3
 • VMware vRealize Automation 7
 • VMware vRealize Business for Cloud 7

VMware introduceert de nieuwe vRealize Suite Standard Edition
VMware introduceert tevens een nieuwe Standard Edition van de vRealize Suite. Deze nieuwe editie bevat alle mogelijkheden die nodig zijn voor intelligent beheer van een infrastructuur, waaronder management analytics en log analytics. VMware vRealize Suite is beschikbaar in een Advanced- en Enterprise-versie.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.