VN selecteren CloudVPS voor hosting

  • Bedrijfsnieuws van
  • CloudVPS
  • geplaatst op
  • 26 februari 2014 12:00 uur

De Nederlandse cloud provider CloudVPS is door de Verenigde Naties geselecteerd als cloud provider. Na het succesvol opleveren en hosten van cloud servers voor de webapplicaties van UN-HABITAT en de UN Industrial Development Organization heeft CloudVPS in januari dit jaar ook een cluster voor het UN Environment Programme opgeleverd.

UN-HABITAT

In september 2013 werd CloudVPS voor het eerst benaderd met een request for proposal voor het United Nations Environment Programme. Er moest op korte termijn een Europese mirror site worden opgeleverd voor een aantal publieke sites en intranet sites voor UNEP (de VN-vestiging in Nairobi). “CloudVPS was in staat om snel te reageren, zowel op onze Request For Proposal als met het configureren van de geselecteerde clusters. Bovendien voldeden ze aan onze strikte regelgeving met betrekking tot veiligheid en privacy,” zegt Kamal Naim, hoofd ICT van UN-HABITAT in Nairobi, Kenia.

UNIDO

Vervolgens werd CloudVPS ingeschakeld door UNIDO (United Nations Industrial Development Organization), die op zoek was naar een hosting partner voor zijn web applicaties. “We kozen voor CloudVPS omdat zij ons een flexibel en kosteneffectief platform konden bieden. Het setup-proces verliep erg soepel. Onze eerste ervaringen met CloudVPS bevestigen dat wij de juistekeuze hebben gemaakt,” stelt Stefan Kratzsch, Industrial Development Officer Investment and Technology Unit (ITU) voor UNIDO in Wenen, Oostenrijk.

UNEP

Na het welslagen van deze eerste twee opdrachten werd CloudVPS in december 2013 wederom benaderd door de VN. Ditmaal door UNEP (United Nations Environment Programme), voor de hosting van een aantal belangrijke websites. Ook deze opdracht werd door CloudVPS gewonnen en in januari 2014 werd er voor deze afdeling een cluster opgeleverd. CloudVPS CEO Lennard Zwart is erg tevreden over de samenwerking: “Wij verwelkomen de VN als klant en kijken uit naar een goede langetermijnrelatie met de organisatie.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.