Voiceworks stijgt met 26e plaats opnieuw in ranglijst Deloitte Technology Fast50

  • Bedrijfsnieuws van
  • Voiceworks
  • geplaatst op
  • 4 november 2014 12:37 uur

Voiceworks, VoiP- en web-technologiespecialist, is met een omzetgroei van 609 procent 26e geworden in de ranglijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van de Deloitte Technology Fast50 2014. Het bedrijf laat met deze stijging een unieke groeispurt zien in de vijftienjarige historie van de ranglijst. Daarnaast is Voiceworks de hoogst gerankte telecompartij.

De snelst groeiende technologie bedrijven in de Benelux zijn geselecteerd op basis van hun omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2009-2013). In 2011 won Voiceworks de Fast50, in 2012 eindigde het bedrijf op de elfde plaats, in 2013 eindigde het bedrijf op de 32e plaats en nu is het bedrijf opnieuw gestegen naar de 26e plaats.

Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks: ‘Dat wij wederom stijgen in de ranglijst, terwijl bedrijven gelang de jaren meestal steeds verder dalen, geeft aan dat wij onszelf weten te overtreffen.’ Nijhuis vervolgt: ‘Deze stijging is te danken aan onze strategie die geënt is op het continu doorvoeren van innovaties en aan de inzet van onze medewerkers en de loyaliteit van onze aangesloten partners. Want niet alleen ons klantenbestand is aan het groeien, ook ons personeel en partnerbestand breidt zich steeds verder uit.’ In 2012 eindigde het bedrijf op de elfde plaats en in 2011 won Voiceworks de Fast50 met 2.768 procent omzetgroei over de afgelopen vijf jaar.

Hoogst gerankte telecompartij

Tevens heeft Voiceworks als telecompartij de hoogste plaats verworven in de ranking onder zijn concullega’s. Dit bewijst dat het bedrijf behoort tot de meest gedegen partijen in de telecomwereld.

Innovatie

Voiceworks vernieuwt zichzelf steeds weer, waardoor het voorop blijft lopen met zijn technologie die de bereikbaarheid van zakelijke gebruiker verbetert. De laatste voorbeelden hiervan zijn Managed UC en Contact Connect.

Dit jaar viert de verkiezing zijn 15e editie en de feestelijke uitreiking van de awards vond plaats op 31 oktober 2014 in de Fabrique te Utrecht. De vijftig snelle groeiers zijn te vinden op www.fast50.nl.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.