Voiceworks voor vierde maal op rij genomineerd voor Deloitte Technology Fast50

  • Bedrijfsnieuws van
  • Voiceworks
  • geplaatst op
  • 15 september 2014 12:04 uur

Voiceworks, aanbieder van zakelijke mobiele-, telefonie-, UC- en datadiensten, is voor de vierde keer op rij genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50. Dit is de 15e editie van de verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux. De bekendmaking vindt plaats op 31 oktober 2014 in De Fabrique in Utrecht. De selectie vindt plaats op basis van de omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2009-2013).

Deelnemers aan de Technology Fast50 worden beoordeeld op ontwikkelde en toegepaste technologie. Een belangrijk element om in de Fast50-lijst te komen is een toenemende omzetgroei.

Voiceworks biedt bedrijven en gebruikers controle over hun bereikbaarheid, zowel zakelijk als privé. “De afgelopen jaren hebben wij steeds een sterke groei in onze omzet kunnen realiseren. Dat wij dit jaar voor de vierde keer op rij genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast50 geeft aan dat onze technologie het vertrouwen van steeds meer klanten geniet. Daarbij is het ook een groot compliment aan al onze partners,” aldus Koen van Geffen, CEO van Voiceworks.

Voiceworks dankt de groei aan de voortdurende innovatie van haar productportfolio. Onlangs werden nieuwe producten gelanceerd zoals ‘Contact Connect’ wat CRM- en ERP- integratie biedt voor de zakelijke markt en uitbreiding van verschillende mobiele en bedrijfsbundels.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.