Voorlopige halfjaarcijfers Econocom op 30 juni 2015

Zeer goede prestaties in de eerste helft en verdere investeringen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Econocom
  • geplaatst op
  • 24 juli 2015 14:38 uur

Econocom, een Europees bedrijf gespecialiseerd in de digitale transformatie van bedrijven, heeft een omzet gerapporteerd van € 1.120 miljoen in de eerste helft van 2015, vergeleken met € 974.000.000 voor dezelfde periode in 2014. Dat is een stijging van 15%, waarvan 12% organisch. Deze organische groei betekent een voortzetting van de sterke groei in het laatste kwartaal van 2014 (11% organische groei) en het eerste kwartaal van 2015 (11% organische groei). Dit resultaat is een bewijs van het succes van de positionering van Econocom in de digitale transformatiemarkt en het complementaire karakter van haar drie kernactiviteiten.

Econocom Group heeft, halverwege haar strategisch plan “Mutation 2013-2017”, besloten één merknaam te hanteren voor alle drie haar kernactiviteiten. De sourcing en infrastructuur- & applicatieservices divisies, die voorheen onder de merknaam Econocom-Osiatis handelden, vallen nu onder de merknaam Econocom. Deze beslissing weerspiegelt het doel om de positie van Econocom nog verder te versterken als toonaangevende dienstverlener op het gebied van de digitale transformatie van Europese bedrijven.

De Raad van Bestuur heeft ook besloten dat Econocom Group, een Belgisch bedrijf, wordt omgezet naar een Europese vennootschap (Societas Europaea). Het doel van dit initiatief is om de pan-Europese dimensie van de groep nog duidelijker te markeren.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.