Website politieke partij SP slecht bereikbaar

  • Bedrijfsnieuws van
  • Uptrends
  • geplaatst op
  • 19 maart 2014 12:20 uur

Uptrends heeft de bereikbaarheid en snelheid van websites van de politieke partijen in Nederland gecontroleerd sinds zondag 16 maart. Hieruit blijkt dat de website van de SP zeer slecht bereikbaar is voor potentiële kiezers. Sinds zondag was de website van de SP bijna 7 uur onbereikbaar voor mensen die meer willen weten over deze politieke partij. Vooral zondag 16 maart had de SP zeer veel problemen met hun website toen deze enkele uren onbereikbaar was. Verder had de website van het CDA vanmorgen een flinke storing.

Uptrends heeft verder gekeken naar de snelheid van de websites. Hieruit blijkt dat de website van de PVV het minst snel in beeld komt. Gemiddeld duurt het iets meer dan 8 seconden voordat de bezoeker de complete website ziet. Daarna volgt de VVD met iets meer dan 7 seconden. De website van Partij voor de Dieren en ChristenUnie laden beiden binnen 5 seconden.

Het overzicht van de bereikbaarheid van politieke partijen:

Website Uptime Fouten Downtime Minuten
SP  91,42% 70 419
CDA  99,64%  3  18
50plus  99,88%  1  6
ChristenUnie  100%  0  0
D66  100%  0  0
Partij voor de Dieren  100%  0  0
PVDA  100%  0  0
PVV  100%  0  0
VVD  100%  0  0

Methodologie

Uptrends heeft gedurende de onderzoeksperiode (sinds zondag 16 maart tot vandaag) elke 5 minuten de voorpagina van de website gecontroleerd via een wereldwijd netwerk van meer dan 120 controlestations. Indien een website niet bereikbaar was, is dit steeds door een ander controlestation nogmaals gecontroleerd en zo mogelijk bevestigd. Periodes waarin een website bereikbaar is, worden door Uptrends geregistreerd als uptime. De periodes waarin de bevestigde fouten voorkwamen, worden als down time geregistreerd. Het betreft verder alleen de bereikbaarheid van de voorpagina en er is geen rekening gehouden met onderhoud.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.