Webstekker en VDX zorgen dat malware geen kans meer krijgt

Door automatisch patches uit te rollen en klanten actief te informeren dat hun site kwetsbaar is voor malware en misbruik van data

  • Bedrijfsnieuws van
  • Webstekker
  • geplaatst op
  • 1 juli 2015 10:38 uur

Hostingbedrijven Webstekker en VDX, beide onderdeel van IT-Ernity Internet Services, hebben gekozen voor Patchman om de strijd aan te gaan tegen malware en veiligheidslekken op de sites die door hen worden gehost. Door gebruik te maken van Patchman worden klanten direct geïnformeerd over kwetsbaarheden op hun website. Vervolgens kunnen zij zelf de software, die geïnstalleerd is op hun website , up-to-date houden. Cybercriminaliteit neemt steeds meer toe en met Patchman zorgen Webstekker en VDX dat hun klanten beter worden beschermd tegen malware en veiligheidslekken.

Omar Benameur, Business Unit Director Consumer & Small SMB van IT-Ernity: “Onze klanten worden steeds vaker geconfronteerd met malware, als gevolg van beveiligingslekken in software en besturingssystemen. Helaas merken we ook dat klanten niet altijd weten wat ze moeten of kunnen doen om beveiligingslekken te dichten of te voorkomen. Klanten lopen hierdoor het risico dat ze zelf malware gaan verspreiden en dat heeft negatieve gevolgen voor de online ranking bij onder meer Google. Erger nog waardevolle data verdwijnt en de bedrijfskritische processen lopen gevaar. Patchman zorgt ervoor dat onze klanten geïnformeerd worden over malware-infecties en beveilingsrisico’s, zodat ze de gelegenheid krijgen om deze problemen op te lossen. Klanten die onze hulp hierbij nodig hebben zijn wij natuurlijk graag van dienst. Mede door het gebruik van Patchman houden wij ons hostingplatform op deze manier veilig voor al onze klanten.”

Freek Dix, Global VP of Business Development bij Patchman: “Het is de missie van Patchman om wereldwijd hostingproviders en website-eigenaren te beschermen tegen de vele veiligheidslekken in software zoals WordPress, Drupal en Joomla. Eén op de twee websites bevat significante kwetsbaarheden. Op maandelijkse basis wordt gemiddeld 2% van deze websites gehackt. Hiermee veroorzaken hackers ernstige schade. Dit vormt een grote kostenpost en bron van frustratie voor zowel de hostingprovider als de website-eigenaar. Patchman rekent definitief af met dit probleem. We zijn verheugd marktleider IT-Ernity te mogen verwelkomen als partner van Patchman. Samen maken we een vuist tegen malware en cybercriminaliteit.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.