Wereldspeler Colt ontsluit beide datacenters van The Datacenter Group


De wereldwijde netwerkspecialist Colt heeft de twee datacenters van The Datacenter Group beide redundant aangesloten. Het gaat om de datacenters in Amsterdam en Delft. De strategische samenwerking past binnen de visie van Colt om haar netwerk naar lokale datacenters uit te breiden.

Hoge eisen datacenter
Colt heeft in de afgelopen 20 jaar een uitgebreid glasvezelnetwerk in Europa, Azië en NoordAmerika uitgerold. Met een eigen glasvezelnetwerk van 49000 km – verdeeld over deze drie continenten – behoort Colt tot de absolute top als het gaat om carrierdiensten.

Manager Carrier Relations van Colt, Erwin van Steenis, licht de samenwerking toe: “De samenwerking met The Datacenter Group is een verdere professionalisering en uitbreiding van ons dienstenaanbod. Bovendien voldoen de datacenters aan de hoogste eisen die wij stellen
als het gaat om beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Het zijn state-of-the-art geclassificeerde Tier 3 datacenters en is hierdoor de ideale partner om onze positie in de Nederlandse markt verder uit te bouwen.”

Vruchtbare samenwerking
Algemeen directeur – Siemon van den Berg – van The Datacenter Group is blij met de aanwezigheid van deze internationale speler in zijn datacenters: ”Er is zijn al een aantal bedrijven die naar volle tevredenheid gebruikmaakt van de diensten van Colt. Onze datacenters zijn carrier neutraal. Dit houdt in dat onze klanten de vrijheid hebben in het selecteren van een eigen netwerkleverancier. Met Colt als nieuwe carrier kunnen onze klanten nationaal en internationaal snel en veilig hun data distribueren.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.