Wereldspeler Colt ontsluit beide datacenters van The Datacenter Group


De wereldwijde netwerkspecialist Colt heeft de twee datacenters van The Datacenter Group beide redundant aangesloten. Het gaat om de datacenters in Amsterdam en Delft. De strategische samenwerking past binnen de visie van Colt om haar netwerk naar lokale datacenters uit te breiden.

Hoge eisen datacenter
Colt heeft in de afgelopen 20 jaar een uitgebreid glasvezelnetwerk in Europa, Azië en NoordAmerika uitgerold. Met een eigen glasvezelnetwerk van 49000 km – verdeeld over deze drie continenten – behoort Colt tot de absolute top als het gaat om carrierdiensten.

Manager Carrier Relations van Colt, Erwin van Steenis, licht de samenwerking toe: “De samenwerking met The Datacenter Group is een verdere professionalisering en uitbreiding van ons dienstenaanbod. Bovendien voldoen de datacenters aan de hoogste eisen die wij stellen
als het gaat om beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Het zijn state-of-the-art geclassificeerde Tier 3 datacenters en is hierdoor de ideale partner om onze positie in de Nederlandse markt verder uit te bouwen.”

Vruchtbare samenwerking
Algemeen directeur – Siemon van den Berg – van The Datacenter Group is blij met de aanwezigheid van deze internationale speler in zijn datacenters: ”Er is zijn al een aantal bedrijven die naar volle tevredenheid gebruikmaakt van de diensten van Colt. Onze datacenters zijn carrier neutraal. Dit houdt in dat onze klanten de vrijheid hebben in het selecteren van een eigen netwerkleverancier. Met Colt als nieuwe carrier kunnen onze klanten nationaal en internationaal snel en veilig hun data distribueren.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?

Hosters en prijzen exclusief btw: anno 2017 moet dat afgelopen zijn
Ronald: Goed dat de nadruk ligt op hosters die óók (of vooral) aan particulieren leveren. Dat maakt gelij...

Nog geen patch voor extreem kritisch lek in PHPmailer
Marin: Volgens mij stuurt patchman niet zomaar mails naar je klanten.. Ligt echt aan je eigen beleid.