WeSecure sluit partnership met Netskope

  • Bedrijfsnieuws van
  • WeSecure
  • geplaatst op
  • 17 april 2015 14:20 uur

CT security specialist WeSecure heeft een partnership gesloten met Netskope.

Netskope is in Nederland een nog een relatief jonge Cloud Access Security Broker (CASB). Netskope biedt visibiliteit, beveiliging en grip op alle gebruikte cloud applicaties en brengt alle shadow IT in kaart.

Niet over één dag ijs gegaan
Eelco Huisinga, Sales Manager bij WeSecure zegt “erg blij te zijn met deze nieuwe aanwinst in ons portfolio omdat het een grote vraag in de markt beantwoord”. WeSecure is volgens Huisinga niet over één dag ijs gegaan. “Wij hebben meerdere oplossingen in deze relatief nieuwe markt uitvoerig getest. Wij zagen dat de oplossing van Netskope functioneel en technisch vele malen volwassener is dan de concurrentie en bovendien zeer schaalbaar is. Voor ons was de keuze uiteindelijk dan ook heel logisch’’, aldus Huisinga.

Bescherming van data in de cloud en op het netwerk
Voor WeSecure sluit Netskope perfect aan op het bestaande security portfolio. Met Netskope als nieuwe aanwinst biedt WeSecure nu een volledig concept voor grip en controle op toegang en gebruikersactiviteiten zowel op het netwerk als van alle cloud applicaties.

90% is shadow IT
90% van de gebruikte cloud applicaties speelt zich voor de ICT ‘onderwater’ af (shadow IT) doordat de business applicaties zelf regelt, zonder te weten of die wel veilig zijn. Tevens weet men vaak niet of deze al elders in de organisatie worden gebruikt of wellicht met een andere applicatie wordt ingevuld. Netskope maakt dit allemaal inzichtelijk.

Thomas Kramps, Sales Director Benelux bij Netskope is blij dat WeSecure, na een grondige evaluatie van diverse CASB oplossingen, uiteindelijk voor Netskope heeft gekozen. WeSecure is voor ons een belangrijke partner met een hoog kennis niveau op het gebied van security vraagstukken in de Benelux.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.