Wiebe Nauta nieuwe Managing Director Claranet Benelux

  • Bedrijfsnieuws van
  • Claranet
  • geplaatst op
  • 27 augustus 2015 11:10 uur

Wiebe Nauta is per 1 september aangesteld als Managing Director van Claranet Benelux. In deze nieuwe functie gaat Nauta leiding geven aan alle Sales-, Finance-, HR- en Operationsactiviteiten van de IT-dienstverlener in de Benelux.

De afgelopen jaren heeft Nauta als Operations Director van Claranet UK al ruime ervaring opgebouwd binnen de Claranet-organisatie. In zijn nieuwe rol als leider van Claranet Benelux gaat Nauta werken aan de verdere groei op de Benelux-markt. Claranet heeft de ambitie de grootste onafhankelijke Managed Service Provider van Europa te worden.

De nieuwe Managing Director van Claranet Benelux beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in de telecommunicatie en IT-diensten. Voordat Nauta de overstap naar Claranet UK maakte, was hij werkzaam als Service Operations Director bij BT Business in Londen. Daarvoor werkte hij bij onder meer bij Colt en KPN.

De kennis en ervaring die Nauta bij Claranet UK opdeed is van grote waarde voor Claranet Benelux, dat dit jaar het twintigjarig bestaan viert. Nauta: “Ik heb de kans gehad om bij te dragen aan de groei van Claranet in het Verenigd Koninkrijk waarbij we de klanten op een persoonlijke manier helpen met complexe netwerk en IT-oplossingen. In mijn nieuwe functie bij Claranet Benelux zal ik samen met het team het huidige succes van Claranet Benelux verder uitbouwen en een leidende rol spelen in de verdere evolutie van Claranet.”

Charles Nasser, oprichter en CEO van Claranet is er van overtuigd dat Wiebe Nauta de meest geschikte kandidaat is om Claranet Benelux te leiden. “Ik heb Wiebe de afgelopen jaren leren kennen en waarderen als een dynamische, toegewijde manager. Naast het algemeen management van het bedrijf wordt het zijn taak om samen met mij verdere groei te realiseren binnen de Benelux-markt. Claranet wil immers de grootste onafhankelijke Managed Service Provider van Europa worden met breed productenportfolio voor volledige IT-ontzorging van onze klanten.”

 

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...