Wijziging aan de top van Easynet Northern Region na overname door MDNX

  • Bedrijfsnieuws van
  • Easynet
  • geplaatst op
  • 28 januari 2014 11:43 uur

Na de recente overname van Easynet door de MDNX groep, de grootste onafhankelijke netwerkintegrator van het Verenigd Koninkrijk, is Bertil Holthuis nu aangesteld als Managing Director Northern Europe, de regio die Nederland, Duitsland en Zwitserland omvat. Dirk Peeters, tot voor kort Managing Director Northern Region, is benoemd tot Chief Planning & Integration Officer. De Belgische activiteiten van Easynet worden geleid door Christophe Verdenne, Managing Director Southern European Region (Frankrijk, Italië, Spanje en België). Deze nieuwe businessunits volgen de nieuwe continentale Europese structuur met twee regio’s in plaats van drie.

Voor zijn komst naar Easynet was Bertil Holthuis Managing Director en President Northern & Central Europe bij Reliance Globalcom. Daarvoor werkte Bertil als Managing Director Benelux bij Vanco. Hij bekleedde ook verschillende topposities op de verkoopafdeling van KPN.

Dirk Peeters begon in januari 2007 bij Easynet als Managing Director Easynet België. Sinds 2008 viel ook Easynet Nederland onder zijn verantwoordelijkheid. In 2009 werd Dirk Peeters Managing Director Northern Region.

Christophe Verdenne was sinds 2010 verantwoordelijk voor de strategie en activiteiten in de zuidelijke regio (Frankrijk, Spanje en Italië). België maakt vanaf nu deel uit van deze regio. Voor hij bij Easynet Global Services aan de slag ging, werkte Christophe twaalf jaar bij COLT Telecom. Daar oefende hij tal van leidinggevende functies uit in Frankrijk, in Zuid-Europa en op groepsniveau.

“Toen ik in 2007 bij Easynet startte, moest ik de strategische verschuiving van de MKB-markt naar die van de grotere bedrijven in goede banen leiden en de groei en winstgevendheid van Easynet in de regio stimuleren. Beide doelstellingen werden gehaald en nu sta ik voor een nieuwe uitdaging: de succesvolle integratie van de activiteiten van Easynet én MDNX wereldwijd. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Christophe en Bertil de groei in België en Nederland verder zullen versnellen”, zegt Dirk Peeters.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.