Wijziging aan de top van Easynet Northern Region na overname door MDNX

  • Bedrijfsnieuws van
  • Easynet
  • geplaatst op
  • 28 januari 2014 11:43 uur

Na de recente overname van Easynet door de MDNX groep, de grootste onafhankelijke netwerkintegrator van het Verenigd Koninkrijk, is Bertil Holthuis nu aangesteld als Managing Director Northern Europe, de regio die Nederland, Duitsland en Zwitserland omvat. Dirk Peeters, tot voor kort Managing Director Northern Region, is benoemd tot Chief Planning & Integration Officer. De Belgische activiteiten van Easynet worden geleid door Christophe Verdenne, Managing Director Southern European Region (Frankrijk, Italië, Spanje en België). Deze nieuwe businessunits volgen de nieuwe continentale Europese structuur met twee regio’s in plaats van drie.

Voor zijn komst naar Easynet was Bertil Holthuis Managing Director en President Northern & Central Europe bij Reliance Globalcom. Daarvoor werkte Bertil als Managing Director Benelux bij Vanco. Hij bekleedde ook verschillende topposities op de verkoopafdeling van KPN.

Dirk Peeters begon in januari 2007 bij Easynet als Managing Director Easynet België. Sinds 2008 viel ook Easynet Nederland onder zijn verantwoordelijkheid. In 2009 werd Dirk Peeters Managing Director Northern Region.

Christophe Verdenne was sinds 2010 verantwoordelijk voor de strategie en activiteiten in de zuidelijke regio (Frankrijk, Spanje en Italië). België maakt vanaf nu deel uit van deze regio. Voor hij bij Easynet Global Services aan de slag ging, werkte Christophe twaalf jaar bij COLT Telecom. Daar oefende hij tal van leidinggevende functies uit in Frankrijk, in Zuid-Europa en op groepsniveau.

“Toen ik in 2007 bij Easynet startte, moest ik de strategische verschuiving van de MKB-markt naar die van de grotere bedrijven in goede banen leiden en de groei en winstgevendheid van Easynet in de regio stimuleren. Beide doelstellingen werden gehaald en nu sta ik voor een nieuwe uitdaging: de succesvolle integratie van de activiteiten van Easynet én MDNX wereldwijd. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Christophe en Bertil de groei in België en Nederland verder zullen versnellen”, zegt Dirk Peeters.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...