WIPA lanceert de eerste cloudoplossing zonder afhankelijkheden

  • Bedrijfsnieuws van
  • WIPA
  • geplaatst op
  • 5 mei 2014 11:42 uur

WIPA, een expert op het gebied van Cloud oplossingen met vestigingen in Nederland en Brazilië, lanceert vandaag een nieuwe Cloud dienst onder de naam “Flex-Cloud”. Met de Flex-Cloud neemt WIPA alle provider-afhankelijkheden bij het gebruiken van Cloud-diensten weg.

Met de introductie van de Flex-Cloud wordt ingespeeld op de afhankelijkheid van bedrijven binnen het MKB die Cloud diensten inzetten. Bij uitval van de dienst, faillissement van de provider of een geschil staat de klant vaak met zijn rug tegen de muur en kan schade oplopen tot in de miljoenen. Met de Flex-Cloud krijgt de klant totale controle over zijn Cloud diensten terug wanneer hij dit wenst en kan hij, in welke situatie dan ook, zelf actie ondernemen. Dit zonder tussenkomst van een leverancier.

Het beste van beide werelden

De Flex-Cloud biedt klanten de beste oplossing op het gebied van redundancy, high-availability, beveiliging en flexibiliteit echter zonder de afhankelijkheid van een enkele contractspartij in het geval van calamiteiten. “In een tijd waar internet niet meer weg te denken is kun je niet meer afhankelijk zijn van één partij die jouw primaire diensten online moet houden.” legt Maarten van Velsen van WIPA uit.

WIPA is de eerste aanbieder van een Cloud oplossing waarbij de klant zonder verlies van functionaliteit of kwaliteit totale regie kan voeren over zijn diensten en data met als bijkomend voordeel een aanzienlijke kostenbesparing op het gebied van toekomstige migraties.

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.