WIPA lanceert eerste flexibele Desktop as a Service platform

  • Bedrijfsnieuws van
  • WIPA
  • geplaatst op
  • 17 februari 2015 15:58 uur

WIPA, expert op het gebied van Cloud oplossingen met vestigingen in Nederland en Brazilië, lanceert vandaag haar nieuwe Desktop as a Service platform wat organisaties helpt nog flexibeler om te gaan met ICT. Met deze nieuwe dienst kunnen MKB bedrijven binnen enkele minuten een nieuwe werkplek aanmaken, verwijderen of voorzien van benodigde software.

WIPA is de eerste leverancier van Online Werkplek of Desktop as a Service oplossingen met deze uitgebreide functionaliteit en zal de aankomende maanden meer functies binnen het platform activeren. Zo is het op dit moment mogelijk voor een organisatie om haar gebruikers (werkplekken) te beheren, applicaties uit te delen waaronder Microsoft Office en Microsoft Lync, email accounts via Microsoft Exchange in te richten en veel meer. Hiernaast kunnen bedrijfsspecifieke applicaties binnen het platform worden geïntegreerd.

Het originele traject om nieuwe klanten, gebruikers en applicaties aan te maken en configureren was complex, tijdrovend en kostbaar. Door de inzet van het nieuwe platform kunnen klanten sneller en flexibeler werken, worden migratie van/naar het platform eenvoudiger en kan er aanzienlijk worden bespaard op de maandelijkse kosten. Klanten betalen voor het gebruik van de desktop, applicaties en gebruikte opslagruimte een vast laag maandbedrag wat schaalbaar, en opzegbaar, is op maandbasis.

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.