WOHI.nl kiest voor Denit

  • Bedrijfsnieuws van
  • Denit
  • geplaatst op
  • 21 mei 2015 15:29 uur

Vandaag maken WOHI.nl (Warenhuizen op het internet) en Denit Hosting Solutions, één van de meest kwalitatieve managed hostingproviders van Nederland, hun samenwerking openbaar. WOHI.nl vertrouwt de hosting van haar e-commerce platform aan Denit toe. Het betreft een krachtige fysieke infrastructuur met Redis en Varnish caching. De omgeving wordt 24/7 beheerd door Denit.

Denit toonde expertise in Redis en Varnish
“Onze servers konden onze groei niet meer aan. We moesten op zoek naar een oplossing met een hogere beschikbaarheid en een betere performance. Denit is gekozen uit een selectie van verschillende aanbieders. WOHI.nl had vanaf het begin een goed gevoel bij Denit. In verschillende gesprekken viel hun expertise en ervaring van Redis en Varnish caching reeds op. Daarnaast waren redundantie, high-performance, 24/7 beheer en natuurlijk ook de prijs voor ons van cruciaal belang. Denit heeft een prima voorstel neergelegd gebaseerd op managed hosting, gebruikmakend van een state-of-the-art infrastructuur. De omgeving is dubbel uitgevoerd en daarmee behoorlijk fault-proof. Onze nieuwe hostingomgeving kan onze forse groei uitstekend faciliteren”, aldus Jos Reeuwijk, CEO van WOHI.nl.

Edwin Cornelissens, Managing Director van Denit. “Denit heeft een jarenlange expertise in het hosten en beheren van e-commerce platformen. Onze geavanceerde caching, CDN, load balancing en optimalisatie technieken leiden gegarandeerd tot een snellere website en zorgen daarom voor meer conversie. Voor WOHI.nl hebben we een architectuur op maat ontworpen, gericht op de vier pijlers: snelheid, beschikbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid. Denit is bijzonder trots dat WOHI.nl ons heeft geselecteerd als hun hostingpartner.”

Analyse, migratie en optimalisatie
Denit heeft WOHI.nl volledig ondersteund bij de migratie naar het nieuwe platform. “Denit heeft onze volledige hostingomgeving eerst uitgebreid geanalyseerd en heeft verbeterpunten aangestipt. Vervolgens is de data gemigreerd en zijn services als de web- en databaseservers direct geoptimaliseerd. Daarna hebben we de omgeving samen uitgebreid getest. Op het moment dat alle testscenario’s positief waren, is de DNS omgezet. Het resultaat was een vlotte migratie zonder downtime én een geoptimaliseerde omgeving”, aldus Reeuwijk van WOHI.nl.

“Bij een migratie is ons hoofddoel om ervoor te zorgen dat alle applicaties perfect worden afgestemd op de hostingomgeving. Denit hanteert hiervoor een bewezen succesformule”, aldus Daniel van Wijnen, Manager Operations bij Denit.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.