Workday breidt partnerschap met ADP verder uit

Integratie van next-level technologie stelt multinationals in staat wereldwijd personeelsbestanden te beheren en salarissen te verwerken met een uniforme gebruikservaring

  • Bedrijfsnieuws van
  • Workday
  • geplaatst op
  • 2 december 2015 13:00 uur

Workday, Inc., een toonaangevende leverancier van cloudapplicaties voor financiën en human resources, kondigt vandaag aan zijn partnerschap met ADP verder uit te breiden om een optimale en uniforme ervaring te bieden in salarisverwerking. Het partnerschap is gericht op gebruik van de volgende generatie integratietechnologie, om Workday Human Capital Management (HCM) en ADP Global Payroll samen te brengen in een vertrouwde gebruiksomgeving binnen Workday. Hierdoor zijn internationale klanten van Workday en ADP in staat om op een effectievere manier hun wereldwijde personeelsbestand te beheren, efficiënt salarissen te verwerken en een maximale groei van de business te realiseren.

“Met deze verbreding van het partnerschap kunnen onze klanten hun personeelsbestand beheren en salarissen verwerken in meer dan 100 landen”, zegt Aneel Bhusri, medeoprichter en CEO van Workday. “Dit is de nieuwe standaard voor integratie – het samenbrengen van twee leidende partijen om tot best-in-class HCM en salarisverwerking in een optimale wereldwijde oplossing te komen”.

“ADP’s hechtere samenwerking met Workday verbindt deze marktleiders om samen een optimaal geïntegreerde wereldwijde payroll-ervaring te bieden”, zegt Carlos Rodriguez, president en CEO van ADP. “Dankzij dit partnerschap stellen we beide onze internationale klanten in staat hun complexe wereldwijde salarisadministratie beter aan te pakken, zodat ze zich kunnen richten op het verder vooruit helpen van de business.”

Het partnerschap levert klanten van Workday het volgende op:

– Eén naadloze klantervaring om een wereldwijd personeelsbestand te beheren:
Multinationals kunnen de functionaliteit van ADP Global Payroll als één proces vanuit Workday’s gebruiksinterface inzetten voor beheer van een wereldwijde workforce.
Klanten kunnen uitgebreide lokale data in Workday invoeren waar het automatisch door ADP gevalideerd en gebruikt wordt om tot een gestroomlijnde wereldwijde omgang met salarisverwerking te komen.

– Next-level integratietechnologie voor een uniforme gebruikservaring:
Workday combineert de laatste ontwikkelingen in integratietechnologie met ADP’s REST APIs om dynamisch pagina’s aan te maken. Hierin worden de velden voor lokale salarisverwerking automatisch opgemaakt vanuit ADP, zodat multinationals de verschillende wereldwijde salarisverwerkingseisen beter kunnen beheren.
Wettelijke wijzigingen vanuit ADP kunnen direct worden doorgevoerd via de Workday gebruikersinterface, zodat klanten ervan verzekerd zijn dat loonlijst procedures altijd volgens de meest recente lokale wet- en regelgeving verlopen.

– Een ‘best-in-class’ aanpak van wereldwijd beheer van salarisverwerking:
Multinationals die willen investeren in Workday en ADP’s best-in-class oplossingen voor HR en Finance kunnen profiteren van een optimale ervaring van wereldwijde salarisverwerking.

Workday HCM stelt internationale organisaties in staat snel beslissingen te nemen, operationele processen inzichtelijk te maken, te anticiperen op toekomstige talent-behoeftes en effectieve teams te bouwen.
Als bewezen leidende partij in salarisverwerking, profiteren klanten van ADP’s wereldwijde beschikbaarheid in salarisuitbetaling en ongeëvenaarde expertise in verwerking van salarissen.

Verkrijgbaarheid

Workday werkt eraan om de oplossingen die ontstaan door het verbrede partnerschap met ADP in Workday 27 beschikbaar te maken. Deze update komt in Q3 2016 voor klanten beschikbaar.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van BIT


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...