Workday verwerft ISO 27018 certificering

  • Bedrijfsnieuws van
  • Workday
  • geplaatst op
  • 17 november 2015 10:50 uur

Workday, Inc. (NYSE: WDAY), een vooraanstaand leverancier van cloudapplicaties voor financiën en human resources, kondigt vandaag aan dat het bedrijf zich heeft geconformeerd aan de ISO 27018 standaard voor dataprivacy.

ISO 27018 legt algemeen erkende controledoelstellingen, instellingen en richtlijnen vast voor het implementeren van maatregelen om persoonlijke informatie te beschermen. Dit gebeurt in overeenstemming met de privacybeginselen zoals vastgelegd in ISO/IEC 29100 voor publieke cloud omgevingen.

Met het ISO 27018 certificaat bevestigt Workday wederom haar toewijding aan privacy en security. Workday slaagt regelmatig voor strenge audits van externe partijen op het gebied van security, vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en privacy-instellingen.

Workday publiceert Service Organisation Controls 1 (SOC 1), Service Organisation Controls 2 (SOC 2) en Service Organisation Controls 3 (SOC 3) rapporten. Workday heeft daarnaast ook de ISO 27001 certificering behaald.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.