Workshop: Aan de slag met de Nederlandse public cloud

  • Bedrijfsnieuws van
  • Fuga
  • geplaatst op
  • 16 februari 2016 14:28 uur

De public cloud is hot en steeds meer organisaties en particulieren maken een verschuiving van traditionele hosting naar de public cloud. Waarom? Met je data en applicaties in de public cloud ben je zeer flexibel. De schaalbaarheid is hoog en je betaalt alleen voor resources die je daadwerkelijk verbruikt. Geen overkill aan hardware en resources dus.

Amerikaanse public clouds

Wellicht heb je al gehoord van, of ervaring met, de huidige grote aanbieders: Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud Platform. Het gevaar als je gebruikmaakt van één van deze public clouds is het ‘veilige haven’-verdrag, waar in oktober 2015 een streep doorheen is gezet door het Europese Hof van Justitie. Begin februari 2016 is er een nieuw akkoord bereikt tussen Europa en de VS, onder de naam EU-US Privacy Shield, waarbij het nog maar de vraag is hoelang deze overeenkomst stand zal houden.

Hollands glorie

Heb je geen zin in politiek gesteggel over data? Kies dan voor Hollands glorie, Fuga. Dit is de nieuwste public OpenStack cloud van Nederlandse bodem. Fuga is ontwikkeld door de technisch specialisten achter Cyso, een organisatie uit Alkmaar die gespecialiseerd is in managed hosting sinds 1997.

Aan de slag

Wil jij de stap zetten van je traditionele hostingomgeving naar de public cloud, maar heb je geen idee waar te beginnen? Je eigen omgeving uitrollen is eenvoudiger dan je denkt, maar graag wijzen wij je de weg en laten wij de mogelijkheden van onze public cloud zien.

Geef je vandaag nog op voor de gratis cloud workshop op 8 maart in Alkmaar. Tijdens deze workshop ontvang je €100,- Fuga krediet zodat je jouw omgeving de eerste periode online kunt houden op onze kosten. De workshop start om 16:00 uur en duurt ongeveer tot 19:00 uur, wij zorgen voor pizza en drankjes.

Aanmelden is eenvoudig via: https://fuga.io/openstack-workshop/

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.