X-Pod helpt organisaties aan een geoptimaliseerde VDI-implementatie

Combinatie X-IO dataopslag en Cisco UCS-servers biedt consistent hoge prestaties voor de workloads van gehoste applicaties en VDI


X-IO Technologies, innovator in ICT-opslag, introduceert de X-Pod for VDI, een geconvergeerde en door flashopslag ondersteunde infrastructuuroplossing op basis van Cisco UCS en VMware Horizon View. Deze nieuwe architectuur maakt een einde aan het giswerk rond de juiste schaalomvang van VDI-implementaties en biedt voorspelbare en consistente prestaties voor alle virtuele desktops.

X-Pod for VDI stroomlijnt virtuele desktop-omgevingen en garandeert consistente prestatie- en betrouwbaarheidsniveaus. De oplossing maakt daarmee een einde aan belangrijke pijnpunten die een succesvolle VDI-implementatie in de weg staan. De kerncomponenten van X-Pod for VDI, waaronder server- en netwerkhardware van Cisco UCS en de door flashopslag ondersteunde Intelligent Storage Element (ISE)-systemen van X-IO, zijn onderworpen aan uitgebreide benchmarktests. Hieruit bleek dat X-Pod for VDI ongekend hoge desktopprestaties biedt voor 1.500 gebruikers, bij een gelijktijdig gebruik tot maar liefst 97%.*

De introductie van X-Pod for VDI volgt op het nieuwe VDI Emergency Response-programma van X-IO, dat ten doel heeft om VDI-implementaties wereldwijd te diagnostiseren, herstellen en optimaliseren. Veel van deze implementaties gaan mank aan onvoldoende opslagcapaciteit en gebrekkige prestaties. X-IO en haar channel partners hebben in talloze praktijkscenario’s bemerkt dat de Intelligent Storage Element-oplossing een einde maakt aan deze gevaren en VDI-implementaties optimaal doet functioneren.

Gavin McLaughlin, vice president Worldwide Marketing bij X-IO: “Telkens als we het met klanten over VDI-architecturen hadden, maakten ze melding van dezelfde problemen. Er is binnen de markt sprake van veel verwarring als gevolg van sterk geflatteerde prestatiestatistieken die niet noodzakelijkerwijze overeenkomen met de werkelijke gebruikerservaring. Met deze gedachte in het achterhoofd hebben we een beroep gedaan op praktische benchmark-tools zoals Login VSI om te waarborgen dat alle tests van onze oplossing een afspiegeling vormen van werkelijke handelingen door gebruikers in plaats van synthetische workloads.”

X-Pod for VDI maakt gebruik van de unieke en gepatenteerde Continuous Adaptive Data Placement (CADP)-software van X-IO, die hotspot-data automatisch en vrijwel in real time onderbrengt op snellere solid state drives. Dit zorgt voor krachtige prestaties, ook bij een volledige capaciteitsbenutting.

David Grant, senior vice president EMEA bij de Westcon Group: “Als een van Cisco’s grootste distributeurs kunnen we beamen dat X-Pod for VDI klanten een aantrekkelijke propositie biedt, die naadloos aansluit bij ons aanbod van oplossingen. Steeds meer organisaties overwegen de mogelijkheid om VDI in te zetten, maar schrikken terug vanwege de hoge beheerdruk van alle verschillende componenten die deel uitmaken van de infrastructuur. Deze nieuwe, in de praktijk geteste oplossing maakt een einde aan deze pijnpunten en biedt onze klanten een platform dat een succesvolle VDI-implementatie waarborgt.”

Gavin McLaughlin: “Er is op het gebied van VDI-implementaties duidelijk sprake van een gevaarlijke combinatie van misleidende marketinginformatie en implementatievalkuilen. X-Pod for VDI biedt transparant inzicht in, en aantoonbaar bewijs van, de prestaties en schaalbaarheid van een virtuele desktopinfrastructuur op basis van Cisco UCS Servers en de X-IO ISE 700.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.