XXLnet B.V. tekent contract met Datacenter Rotterdam


De afgelopen week is het contract getekend tussen XXLNet B.V. en Datacenter Rotterdam. Hiermee is er wederom een nieuwe dienstenaanbieder beschikbaar voor de klanten van het datacenter.

Datacenter Rotterdam levert kwalitatief hoogwaardige en energie efficiënte datacenterdiensten in haar eigen TIER3 en ISO27001/ NEN7510 gecertificeerde datacenter en als TWIN-concept in datacentra in Rotterdam Zuid, Alblasserdam en Delft.

Voor XXLNet betekent Datacenter Rotterdam een veilig en bedrijfszeker onderdak voor de apparatuur waarmee het netwerk van XXLNet verder wordt uitgebreid.

“De keuze voor Datacenter Rotterdam is gemaakt vanwege de enorme hoeveelheid netwerken waarmee direct geconnecteerd kan worden. Bovendien biedt het datacenter flexibele oplossingen aan dienstenaanbieders. “Vanwege de hoeveelheid netwerken die aanwezig zijn in Datacenter Rotterdam, kunnen wij onze diensten tegen een voordelig tarief aanbieden. De kwaliteit blijft ondanks de lage kosten gegarandeerd. Dat is precies waar XXLNet voor staat” zegt Melvin Kok, directeur van XXLNet.

Datacenter Rotterdam is blij met de komst van de nieuwe dienstenaanbieder binnen haar datacenter. “We beschikken over een zeer mooi portfolio aan aanbieders binnen ons bedrijf. Daar zijn we enorm trots op. Zonder hen ben je als datacenter niet meer dan een leverancier van stroom en koeling. Onze klanten zorgen er met elkaar voor dat er binnen het datacenter allerlei diensten met elkaar worden uitgewisseld of bij elkaar worden afgenomen. Dat is één van de voordelen van het huisvesten van je ICT Infrastructuur in een professioneel datacenter waarin zoveel dienstaanbieders aanwezig zijn. Je hoeft er eigenlijk nooit meer weg!” aldus Marcel Mourik, Key Accountmanager bij Datacenter Rotterdam.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.