Ymor besteedt beheer uit aan Proact in transitie naar de cloud

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 27 januari 2016 10:22 uur

Ymor, de onafhankelijke specialist in Application Performance Management en ITOA, kiest Proact als nieuwe partner voor het beheren van haar IT-omgeving en het uitbesteden van de Disaster Recovery omgeving.

Ymor zocht een partner die alle facetten van de IT-infrastructuur kan leveren, ondersteunen en beheren. Ymor wil zo volledig ontzorgd worden met betrekking tot haar IT-infrastructuur. Hierdoor kan de organisatie zich blijven focussen op o.a. de doorontwikkeling van het product- en dienstenportfolio, waaronder Ymonitor; een dienst die de beschikbaarheid en performance van applicaties voortdurend end-to-end meet.

Martin Herrman, Manager DevOps Ymor: “Om ons volledig te kunnen focussen op onze klanten en software, hebben we ervoor gekozen het beheer van onze infrastructuur uit te besteden. Op basis van onze businessbehoeften hebben we meerdere oplossingen bekeken en uiteindelijk gekozen voor Proact. In afgebakende fases maken we nu de stap richting de cloud. We zien Proact als een flexibele partner waarmee we snel kunnen schakelen, met veel expertise op het gebied van data center oplossingen en cloud services.”

Lucas den Os, Managing Director van Proact Nederland: ”Bedrijven willen IT tegenwoordig echt als een business inrichten; effectief, efficiënt en met een duidelijke focus op de ondersteuning van de kernprocessen. De cloud is hierin een belangrijke enabler, maar veel organisaties worstelen met dit vraagstuk. Met Ymor hebben we binnen dit traject de eventuele omarming van de cloud gekoppeld aan bedrijfsdoelstellingen, zodat business en IT-functie hetzelfde vertrekpunt hebben. Een verstandige keuze, want een transitie naar de cloud begint met een goede ‘business-cloud-alignment’.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.