Yourhosting nieuwe deelnemer DHPA

  • Bedrijfsnieuws van
  • Yourhosting
  • geplaatst op
  • 30 januari 2015 10:45 uur

Yourhosting is toegetreden als 32e deelnemer van de Dutch Hosting Provider Assocation (DHPA), de brancheorganisatie van de marktleidende Nederlandse hostingbedrijven. De DHPA heeft als doelstelling de hostingbranche in Nederland te profileren en verder te ontwikkelen door haar belangen te behartigen bij overheid, publiek en bedrijfsleven. De DHPA benadrukt een viertal kernwaarden: kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en transparantie. DHPA-deelnemers onderscheiden zich op deze vlakken, en dragen deze waarden uit zowel binnen hun organisatie als naar buiten. De DHPA is een founder van en participeert in de koepelorganisatie DINL (Digitale Infrastructuur Nederland), die de belangen van Nederland als digital mainport en vestigingsplaats voor online diensten propageert.

“De Nederlandse markt voor hoogwaardige hosting groeit onverminderd door. Voor groei en ontwikkeling van online diensten zijn vertrouwen en transparantie essentieel”, zegt DHPA-directeur Michiel Steltman. “DHPA-deelnemers staan borg voor kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en transparantie en kennen hun verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van de Nederlandse online wereld. De DHPA is daarom selectief ten aanzien van toetreding van nieuwe deelnemers, die uitsluitend mogelijk is voor bedrijven die passen in ons gezamenlijke profiel en die onze kernwaarden aantoonbaar hanteren. Yourhosting is zo’n professionele hoster. Zij zijn een sterke speler en hebben zich ruimschoots bewezen als een solide partij, die we daarom graag verwelkomen als onze 32e deelnemer!” aldus de DHPA-directeur.

Ook Bart Carlier, General Manager van Yourhosting, is enthousiast over het wederzijds besluit voor deelname. “Deelname aan de DHPA laat zien dat Yourhosting kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Ook maakt de toenemende aandacht van de overheid voor onze sector het noodzakelijk om steeds meer samen te werken, want de belangen zijn groot. De DHPA heeft inmiddels een sterke positie verworven en heeft laten zien dat het de belangen van de sector goed vertegenwoordigt.”

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.