Zerto breidt lokaal team uit om zijn groeitempo in Noord-Europa op te voeren

Zerto stelt account manager en solutions engineer aan ter versterking van zijn positie als vooraanstaande leverancier van gevirtualiseerde disaster recovery-software in Europa

  • Bedrijfsnieuws van
  • Zerto
  • (PR-bureau:
  • Touchdown PR)
  • geplaatst op
  • 6 september 2016 15:45 uur

Zerto maakt vandaag bekend dat het Robby van Roosmalen heeft aangesteld als account manager Benelux en Egon van Dongen heeft genoemd tot solution engineer Benelux & Nordics. Van Roosmalen en Van Dongen zullen een strategische rol vervullen binnen het Noord-Europese sales- en partnerteam en bijdragen aan de verdere groei van Zerto in deze regio.

Robby van Roosmalen is een salesprofessional met een ondernemersgeest die ervaring opdeed in verkoopfuncties bij AnylinQ en NetApp. Bij deze bedrijven werkte Van Roosmalen nauw samen met de partnergemeenschap. Dit bood hem de gelegenheid om zijn netwerk en technologische expertise te vergroten. In zijn nieuwe functie bij Zerto zal hij zich richten op het uitbreiden van de zakelijke klantenkring. De specifieke nadruk ligt daarbij op organisaties in sterk gereguleerde sectoren, zoals de gezondheidszorg, financiële dienstverlening en publieke sector.

“Zerto beschikt over een eersteklas product voor business continuity en disaster recovery en hanteert een businessmodel dat zich voortdurend ontwikkeld. Dit maakt het mogelijk om voor elke klant een oplossing te bieden, hoe groot of klein ook — waar het om draait, is de beschikbaarheid van hun bedrijfsprocessen en applicaties. Wat me in deze functie aantrekt is de flexibiliteit waarmee ik regionale expertise en ondersteuning kan aanbieden en het feit dat wij in Nederland onderdeel uitmaken van de overkoepelende wereldwijde bedrijfsvisie”, aldus Van Roosmalen. Robby van Roosmalen zal rapporteren aan Jacco Gunsing, die recentelijk werd benoemd tot sales area manager EMEA North.

Egon van Dongen is ruim twintig jaar in de ICT-sector actief. Voordat hij bij Zerto in dienst trad was hij actief bij de CSN Groep, een Nederlandse systeemintegrator. In zijn functie als network engineer leverde hij tier 3-support en loste hij complexe vraagstukken op voor zowel interne als externe klanten. Van Dongen was onder de indruk van het potentieel van de oplossing van Zerto toen hij daar voor het eerst mee in aanraking kwam als klant van Zerto. Hij is enthousiast over de mogelijkheid om dit potentieel nu te delen met nieuwe klanten in de Benelux en Nordics-regio.

“Ik heb er beroepsmatig altijd voldoening in gevonden om mensen in verbinding te brengen met technologie waarmee zij hun bedrijfsprestaties kunnen bevorderen. Ik zie ernaar uit om mijn vaardigheden te tonen en verder te ontwikkelen terwijl ik meebouw aan het succes van Zerto in de Benelux en Nordics”, aldus Van Dongen.

“Nu Zerto in de hoogste groeiversnelling gaat met een consistente jaarlijkse omzetverdubbeling, is het belangrijk voor ons om toptalent aan te trekken. Dit helpt ons met de tenuitvoerlegging van onze strategie en het voortzetten van ons momentum. Met de toetreding van Robby en Egon tot onze organisatie versterken we de activiteiten van Zerto in de Benelux en Nordics-regio. Dit brengt ons in een positie om ons potentieel in Noord-Europa volledig te verwezenlijken. En het helpt ons in ons streven om klanten te helpen met het beschermen en herstellen van data en applicaties die cruciaal zijn voor hun zakelijk succes”, aldus Peter Godden, vicepresident EMEA bij Zerto.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...