Zerto daagt de status quo op het gebied van channel management uit met verbeterd Zerto Alliance Partner-programma

Snel groeiend partnerprogramma biedt resellers en cloud providers ongekende eenvoud, gelijke beloningen en geavanceerde training

  • Bedrijfsnieuws van
  • Zerto
  • (PR-bureau:
  • Touchdown PR)
  • geplaatst op
  • 4 oktober 2016 11:33 uur

Zerto heeft zijn Zerto Alliance Partner (ZAP)-programma vernieuwd. Channel partners in alle delen van de wereld profiteren daarmee van ongekende eenvoud, aantrekkelijke beloningen en geavanceerde trainingsmogelijkheden. Het partnernetwerk van Zerto is dit jaar met 50% gegroeid ten opzichte van het voorgaande jaar, terwijl het aantal partnercertificeringen met 112% steeg. Het snel groeiende ZAP-programma biedt een uniforme ervaring en een succesformule voor de 1.500 reseller-, systeem integrator- en cloud service provider (CSP)-partners van Zerto.

Het nieuwe Zerto Alliance Partner (ZAP)-programma
Zerto introduceert een set aan nieuwe tools en hulpmiddelen om de samenwerking tussen Zerto en haar partners te bevorderen. Het nieuwe ZAP-programma helpt ze ook om hun winstgevendheid te vergroten en een voorspelbare inkomstenstroom voor de partners te genereren.

Een geïntegreerd partnerprogramma met gelijke beloningen:
• Het ZAP-programma stelt VARs, systeemintegrators en cloud service providers in staat om zelf een businessmodel te kiezen en te opereren binnen een uniform partnerprogramma dat voorziet in vereenvoudigde trainingsmogelijkheden en beloningsprogramma’s.
• Het uniforme programma beloont partners niet alleen voor hun omzetvolume, maar ook voor de toegevoegde waarde die zij hun klanten bieden. Dit biedt partners die zich richten op markten met lagere volumes de mogelijkheid om hun bedrijfsactiviteiten uit te bouwen.

Ongekende eenvoud:
• Deelnameniveaus met duidelijke eisen en beloningen voor verkoop-, training- en marketingovereenkomsten, ongeacht het type partner.
• Een gestroomlijnde ZAP partnerportal met 24/7 toegang tot technische, verkoop- en marketinghulpmiddelen.

Geavanceerde training en voordelen:
• De beschikbaarheid van gratis online en on demand training maakt het eenvoudiger voor technische en salesprofessionals om certificeringen te behalen binnen een paar uur in plaats van dagen of weken.
• Gerichte voordelen voor next-generation channel partners, waaronder beloningen voor het behalen van de doelstellingen voor onder meer dealregistratie en training.
• Toegang tot beheertools dankzij de introductie van Zerto Virtual Replication versie 5.0, waaronder:
o Een nieuwe app voor beheer op afstand.
o Op rollen gebaseerde provisioning en beheer voor cloud providers.

Zerto hanteert niet alleen een voor de volle 100 procent op het kanaal gericht model, maar werkt ook nauw met channel partners samen. Partners kunnen via de strategische adviesraad van Zerto input leveren met betrekking tot het productaanbod, de bedrijfskoers en het partnerprogramma van Zerto. Zij kunnen daarnaast deelnemen aan een programma voor bètaproducten om tijdens het ontwikkelingsproces cruciale feedback te leveren over nieuwe softwareoplossingen.

Ziv Kedem, die recentelijk werd uitgeroepen tot een van de meest effectieve CEO’s in de ICT-sector, heeft het aanhalen van de banden tussen Zerto en zijn partners van bovenuit de organisatie gestimuleerd.

“Niet alleen onze producten, maar ook onze samenwerkingen met channel partners, CSP´s en technologieleveranciers zijn doorslaggevend voor ons succes en onze voortdurende innovatie op het gebied van virtuele replicatie en disaster recovery”, aldus Kedem. “Het ZAP-programma stelt ons in staat om onze wereldwijde partners effectief te belonen en ondersteunen. Partners kunnen daarmee hun reikwijdte vergroten en hun klanten voorzien van de beste producten en diensten voor gegevensbeheer en business continuity in hun soort.”

In het begin van 2017 zullen de nieuwe voordelen van het opgewaardeerde programma ook beschikbaar zijn voor Technology Alliance Partners van Zerto.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
The Datacenter Group: The Datacenter Group heeft een officiële statement afgegeven inzake de stroomuitval. Anders dan d...

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?

Hosters en prijzen exclusief btw: anno 2017 moet dat afgelopen zijn
Ronald: Goed dat de nadruk ligt op hosters die óók (of vooral) aan particulieren leveren. Dat maakt gelij...

Nog geen patch voor extreem kritisch lek in PHPmailer
Marin: Volgens mij stuurt patchman niet zomaar mails naar je klanten.. Ligt echt aan je eigen beleid.